Înainte să te bagi în pat, stinge lumina și fă o cruce mare pe pernă. Apoi, rostește această rugăciune pentru mângâiere, sprijin și binecuvântarea lui Dumnezeu.

Că să închei seară creștinește, spune o rugăciune sau mai multe și vei avea un somn liniștitor și în care te vei odihni mult mai bine.

Rugăciune de seară. Rugăciune scurtă, de seară, pe care o rostești înainte de culcare.
Înainte să te bagi în pat, stinge toate luminile, fă o cruce mare pe pernă și apoi rostește această rugăciune pentru mângâiere, sprijin și binecuvântarea lui Dumnezeu.

„Doamne Iisuse Hristoase, în mâinile Tale îți încredințez sufletul meu, Dumnezeul meu. Păzește-mă, binecuvântează-mă, miluiește-mă după mare milă Ta, și după mulțimea îndurărilor Tale, viață veșnică dăruiește-mi.

Îngrădește-mă, acoperă-mă și mă păzește, Doamne, cu puterea cinstitei și de viață purtătoarei Tale Cruci, depărtând de la mine tot răul. Amin”.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri