Descoperă o rețetă delicioasă și cremoasă de înghețată fără zahăr, cu arome naturale!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Cu siguranță, toată lumea adoră o înghețată răcoritoare pe vremea toridă. Dacă îți dorești o variantă mai sănătoasă, fără zahăr și coloranți artificiali, avem pentru tine o rețetă rapidă și extrem de gustoasă. Aceasta este una dintre cele mai bune rețete de înghețată încercate vreodată și o preparăm de fiecare dată când ne vine pofta. După ce o vei încerca, cu siguranță nu vei mai cumpăra înghețată din magazin!

Iată cum să prepari cea mai bună înghețată fără zahăr:

Ingrediente:

  • 2 căni de frișcă
  • 2 căni de lapte
  • Semințele de la o păstaie de vanilie sau esență de vanilie
  • Îndulcitor după gust

Instrucțiuni:

  1. Folosește un bol din metal pe care să-l pui în frigider cu jumătate de oră înainte de a prepara înghețata.
  2. Când bolul s-a răcit suficient de bine, adaugă frișca în el și bate-o la viteză mică timp de 2 minute.
  3. Adaugă laptele, vanilia și îndulcitorul în bol și mixează totul foarte bine până obții o compoziție fină și cremoasă.
  4. Pune bolul cu înghețată fără zahăr în congelator pentru 20 de minute, apoi scoate-l și mai amestecă cu ajutorul mixerului încă 3-4 minute. Repetă acest pas încă de două ori.
  5. Lasă bolul la frigider și lasă-l acolo câteva ore. În acest fel, înghețata va fi foarte cremoasă și nu va avea bucăți de gheață în ea.

Dacă îți place înghețata cu fructe, poți adăuga piure de căpșuni, zmeură, mure, afine sau chiar banane, pe lângă celelalte ingrediente. Prepară un piure din fructe proaspete folosind blenderul, apoi adaugă-l peste celelalte ingrediente din bol. Astfel, vei obține cea mai răcoritoare înghețată din fructe proaspete, fără arome artificiale, coloranți sau conservanți. scrie stiisitu.ro

Așa cum ai putut observa, rețeta este foarte simplă și rapidă, cu puține ingrediente, ceea ce înseamnă că o poți prepara oricând fără prea mult efort!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri