Prin consumul unei singure înghițituri dimineața, pe stomacul gol, poți curăța ficatul de toxine și obține un aspect mai tânăr cu 10 ani!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Ficatul are un rol crucial în organismul uman, contribuind la curățarea și purificarea sângelui de impurități și toxine, precum și la facilitarea digestiei. De aceea, detoxifierea ficatului este esențială. Un ficat sănătos înseamnă putere, energie, frumusețe, sănătate și bună dispoziție.

Pentru a asigura sănătatea și puritatea ficatului tău, poți consuma zilnic o băutură specială.

Iată ce trebuie să faci: Dimineața, pe stomacul gol, consumă o lingură de ulei de măsline amestecată cu o lingură de suc de lămâie. După aceea, poți lua micul dejun.

Cum funcționează? Proprietățile benefice ale lămâii asupra sănătății sunt binecunoscute. Este bogată în vitamina C și eficientă în curățarea vaselor de sânge de colesterol și impurități. De asemenea, contribuie la curățarea ficatului.

Aciditatea lămâii activează nervii și hormonii ficatului, precum și sistemul digestiv.

Uleiul de măsline are beneficii în deschiderea canalului prin care toxinele vor fi eliminate. Pe lângă ficat, și vezica biliară va fi curățată de toxine. Vezica biliară joacă, de asemenea, un rol important în procesul de digestie și îmbunătățirea funcționării intestinelor. scrie secretele.com

Persoanele care consumă regulat ulei de măsline prezintă un risc mai scăzut de a dezvolta afecțiuni cardiovasculare grave, inclusiv atac de cord, nivel ridicat al colesterolului, trigliceridelor și tensiune arterială crescută.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri