Prin înmuierarea picioarelor în această baie o dată pe săptămână, veți observa cum dispar bolile.

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Dacă suferiți de diferite boli, de la infecții și inflamații prin boli de piele, miros la picioare, dureri în gât, probleme digestive sau dificultăți de respirație, acest tratament natural ar putea să vă ajute.Ba mai mult, ajută la reducerea simptomelor și durerilor de artrită, calmează întinderile musculare, crampele menstruale și durerile de picioare obosite.

Acest tratament de înmuiere a picioarelor în oțet sau „baia picioarelor” este o tehnică folosită de mii de ani, datorită numeroaselor sale beneficii.Se adaugă 1-2 cești de oțet de mere în cada cu apă fierbinte sau într-un lighean mai mare pentru picioare, și amestecați bine apa. Baia cu oțet de mere poate dura cam 30 de minute.După baia picioarele în apă cu oțet puteți clăti picioarele cu apă călduță.Oțetul miroase destul de puternic, dar nu trebuie să vă faceți griji, deoarece mirosul dispare de pe picioare.Repetați baia pentru picioare în fiecare zi, până când simptomele au dispărut.

Otetul de mere este cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene, antifungice, dar si antivirale.Este un remediu perfect pentru picioarele obosite, urât mirositoare, pentru infectiile fungice ale unghiilor de la picioare sau pentru a trata piciorul atletului.Aciditatea otetului din cidru de mere ii ofera acestuia proprietati exfoliante, ceea ce il face sa fie ingredientul perfect pentru indepartarea calusurilor si al negilor de pe picioare.Călcâiele uscate și crăpate nu numai că sunt inestetice, dar pot fi și dureroase. Aciditatea din oțet oferă picioarelor uscate un tratament hidratant binemeritat. Șansele sunt ca pielea de pe picioare să se simtă mult mai fină după o baie de oțet.

Printre altele, oțetul de mere te poate scăpa și de mătreață, ușurează usturimea de gât și elimină mirosurile neplăcute din casă.


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).