Întâmplarea amuzantă trăită de un român care a dat cu mașina într-o groapă: „Peste drum s-a aprins un bec la o casă și…”

Întâmplarea amuzantă trăită de un român care a dat cu mașina într-o groapă. Un român a avut parte de o tragicomedie în timp ce se îndrepta spre Constanța. Problema gropilor din România a devenit tot mai discutată, iar mulți români se plâng că mașinile lor riscă să fie avariate din cauza craterelor. Este și cazul unui bărbat care a intrat cu mașina într-o mare groapă la ieșire din Brăila și a făcut pană. A primit ajutor din partea unui bărbat care locuia în apropiere, dar ce avea să urmeze i-a amuzat pe internauți.

Întâmplarea amuzantă trăită de un român care a dat cu mașina într-o groapă: „Peste drum s-a aprins un bec la o casă și…”

Întâmplarea amuzantă trăită de un român care a dat cu mașina într-o groapă. România a devenit un labirint de gropi pentru șoferi după ce gropile au împânzit mai multe zone din țară. În tot acest timp responsabilii nu se grăbesc să acopere craterele periculoase. Mulți români s-au confruntat cu situații neplăcute din cauza gropilor. Este și cazul unui bărbat care se deplasa spre Constanța, doar că povestea lui a stârnit hohote de râs în rândul internauților după ce acesta a povestit pe Facebook o întâmplare pe care a pățit-o din cauza uneo gropi. La ieșire din Brăila, mașina sa a lovit o groapă, din cauza căreia a făcut pană. Pentru că era ora 5 dimineața și nu era țipenie de om pe stradă, omul a început să facă cu mâna la toate mașinile care treceau pe drum. Nimeni nu a oprit! Acesta avea nevoie de un imbus de 7 pentru că roata care trebuia schimbată avea un sistem antifurt.

La scurt timp, acesta vede că peste drum s-a aprins un bec la o casă așa că a decis să meargă să ceară ajutor. „Roata care trebuia schimbată avea un sistem antifurt, deci imi trebuia un imbus de 7 pe care eu nu-l aveam. Am făcut din mâna la toate masinile care treceau până la ora 6, cand peste drum s-a aprins un bec la o casă. Mă duc, strig si iese un bărbat”, a povestit românul.

Românul i-a pus la încercare răbdarea omului

Deloc surprins de pățania românului, bărbatul s-a oferit să-i aducă o cheie imbus. După ce și-a dat seama că are nevoie de un număr mai mare la cheie, acesta a mers iarăși la casa bărbatului pentru a-i cere ajutorul.
„– Bună dimineața, nu va suparati, aveți o cheie imbus ca am făcut o pană si nu am nicio cheie la mine.
– Ați luat groapa aia ?
– Da, deci nu sunt primul !?
– Nu este noapte sa nu strige cineva la mine la poartă, hai ca ma duc sa caut un imbus, de cât va trebuie ?
– De 6 ?
Pleaca omul, imi aduce cheia, mi-o dă și după ce vad ca imi trebuie unul mai mare ma duc si strig iar la poartă.

Continuarea aici.