IRINA RIMES, PĂZITĂ DE MAMA EI ȘI DE FRATE PE PATUL DE SPITAL! DECLARAȚII ÎN PREMIERĂ DESPRE DIAGNOSTIC, DUPĂ CE A FOST INTERNATĂ CU HEMORAGIE LA ELIAS

Aflată în spital de la începutul acestei săptămâni, Irina Rimes a fost vizitată și supravegheată de mama și fratele ei în salonul în care este internată. Fericită că îi are alături, talentata cântăreață i-a filmat și a făcut publice imaginile. Avem declarații despre diagnosticul primit de jurata de la “Vocea României”, după ce a fost internată în seara zilei de luni, 30 ianuarie, cu hemoragie la Spitalul Elias din București.

Irina Rimes, păzită de mama ei și de frate pe patul de spital

Irina Rimes a urcat pe Instagram Stories câteva înregistrări în care apar mama, fratele ei și câțiva prieteni care și-au dorit să îi fie alături la propriu în salonul în care se recuperează, după ce marți după-amiază, 31 decembrie, ea a fost operată de urgență. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, mama și fratele artistei sunt destul de îngrijorați, gânditori… însă, în glasul vedetei se aude optimismul.

“Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine, dar mulțumesc pentru gândurile frumoase și susținere. Cel mai mult îmi pare rău că nu am putut fi prezentă la concertul din Iași”, a declarat Irina, pentru Pro TV.

În timp ce i-a filmat pe prietenii săi, cântăreața i-a spus unuia dintre ei: “De ce ești trist? Nu fi trist, o să fie bine”. Pentru fanii vedetei de la Pro TV a fost un semn bun… ei consideră că medicii i-au dat vești frumoase și că, în curând, aceasta va părăsi spitalul.

Irina Rimeș, o artistă foarte talentată de peste Prut care a cucerit inimile Românilor

“(…). Nu sunt doar o adolescentă care s-a trezit peste noapte vedetă. Am stat ani întregi în studio, unde am muncit, m-am pregătit. Eu am fost în Republica Moldvova- eu îmi doream să merg la un concurs la mine, în ţara natală. M-am rugat la Dumnezeu ca să ajung acolo şi să devin cunoscută. Acolo am cunoscut mulţi oameni care m-au ajutat să vin aici. Eu doar cântam înainte, de vreo doi ani. Piesa Andrei «Sunt puternică» e scrisă de mine. Eu mi-am descoperit talentul de a compune acum doi ani, când eram într-o situaţie financiară foarte grea. Aşa că am început să scriu piese şi să le vând artiştilor din Republica Moldova. «Visele» e singura piesă de pe album la care am lucrat, dar nu am scris-o eu. (…) Nu, eu sunt o fată de la ţară, părinţii mei sunt oameni simpli – am crescut la ţară cu văcuţe, cu puişori (…) La 14 ani am mers la liceu, facultatea am făcut-o în Chişinău. (…) Au fost momente în care nu am avut bani deloc. Eu nu am suferit din dragoste, eu pur şi simplu m-am îndrăgostit. (…)”, a declarat Irina Rimeș în cadrul unui interviu oferit în primăvara anului 2017 la “Răi da’ buni”.

Irina Rimeș, pe numele din buletin Irina Remesh, s-a născut pe 16 octombrie 1991 și e o tânără cântăreaţă foarte talentată din Republica Moldova. În 2012, Irina Rimes a participat la “Fabrica de staruri”, show transmis de TVR, aşa că nu e străină de televiziune. Ea a venit în România în 2013 şi a cântat sub numele de IRRA. Proiectul nu a mers şi solista s-a relansat în 2016 şi a devenit vedetă peste noapte, datorită hit-ului “Visele”. Printre melodiile cunoscute pe care le-a lansat se numără: “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Cosmos”, “My Favourite Man”, “Iubirea noastră mută”, “Octombrie Roșu”, “Beau”. Tânăra artistă şi-a deschis și o casă de producţie, Quantum Music, acolo unde colaborează cu mai multe nume din muzica românească şi unde îi poate lansa pe viitorii ei elevi de la “Vocea României”.

sursa