IRINA RIMES, PRIMELE IMAGINI DIN SPITAL. CUM A FOST SURPRINSĂ VEDETA PRO TV ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP

Irina Rimes a făcut publice primele imagini din spital după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale delicate, după ce starea ei de sănătate s-a agravat extrem de mult. Vedeta Pro TV a fost surprinsă în urmă cu puțin timp în ipostaze emoționante, iar fanii s-au întrecut în mesaje pozitive, de încurajare.

Irina Rimes, primele imagini din spital după operația făcută de urgență

Aflată într-un salon de la Spitalul Elias din Capitală, Irina Rimes a avut parte de vizita unor prieteni… înaripați. Fără să stea prea mult pe gânduri, jurata de la “Vocea României” s-a dat cu grijă jos din pat și a mers la geam, dar și la ușa de la balcon ca să filmeze porumbeii adunați parcă la o ședință matinală.

Pe înregistrarea urcată pe Story-ul Instagramului, cântăreața se aduse spunând la un moment dat: “Văleleu, ia uite ce adunare e aici! Ce faceți, măi, țur-țur?!? Țur, țur, țur…”.

Horia Brenciu s-a numărat printre artiștii care au susținut-o pe talentata artistă în această perioadă dificilă pe care o traversează. Marți, când Irina Rimes se afla pe masa de operații el a transmis public următorul mesaj: Astăzi (n.r.: 31 decembrie 2019) n-o sa trec în revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci aș vrea să vă spun că prietena și colega mea Irina Rimes a intrat în operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred că va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos.

Irina Rimeș, o artistă foarte talentată de peste Prut care a cucerit inimile Românilor

“(…). Nu sunt doar o adolescentă care s-a trezit peste noapte vedetă. Am stat ani întregi în studio, unde am muncit, m-am pregătit. Eu am fost în Republica Moldvova- eu îmi doream să merg la un concurs la mine, în ţara natală. M-am rugat la Dumnezeu ca să ajung acolo şi să devin cunoscută. Acolo am cunoscut mulţi oameni care m-au ajutat să vin aici. Eu doar cântam înainte, de vreo doi ani. Piesa Andrei «Sunt puternică» e scrisă de mine. Eu mi-am descoperit talentul de a compune acum doi ani, când eram într-o situaţie financiară foarte grea. Aşa că am început să scriu piese şi să le vând artiştilor din Republica Moldova. «Visele» e singura piesă de pe album la care am lucrat, dar nu am scris-o eu. (…) Nu, eu sunt o fată de la ţară, părinţii mei sunt oameni simpli – am crescut la ţară cu văcuţe, cu puişori (…) La 14 ani am mers la liceu, facultatea am făcut-o în Chişinău. (…) Au fost momente în care nu am avut bani deloc. Eu nu am suferit din dragoste, eu pur şi simplu m-am îndrăgostit. (…)”, a declarat Irina Rimeș în cadrul unui interviu oferit în primăvara anului 2017 la “Răi da’ buni”.

Irina Rimeș, pe numele din buletin Irina Remesh, s-a născut pe 16 octombrie 1991 și e o tânără cântăreaţă foarte talentată din Republica Moldova. În 2012, Irina Rimes a participat la “Fabrica de staruri”, show transmis de TVR, aşa că nu e străină de televiziune. Ea a venit în România în 2013 şi a cântat sub numele de IRRA. Proiectul nu a mers şi solista s-a relansat în 2016 şi a devenit vedetă peste noapte, datorită hit-ului “Visele”. Printre melodiile cunoscute pe care le-a lansat se numără: “Ce s-a întâmplat cu noi”, “Cosmos”, “My Favourite Man”, “Iubirea noastră mută”, “Octombrie Roșu”, “Beau”. Tânăra artistă şi-a deschis și o casă de producţie, Quantum Music, acolo unde colaborează cu mai multe nume din muzica românească şi unde îi poate lansa pe viitorii ei elevi de la “Vocea României”.

sursa