Ivan Garabitov, vindecătorul, vindecă diverse afecțiuni numai prin intermediul respirației.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Ivan Garabitov este un vindecător cunoscut în Bulgaria, născut în satul Panicheri pe 3 mai 1945. Înainte de a deveni vindecător, el a fost antrenor de lupte și reabilitator, antrenând mulți sportivi remarcabili. De 30 de ani, el se dedică unui stil de viață sănătos și ajută oamenii din întreaga lume să trateze afecțiunile fără medicamente. Garabitov practică yoga de peste 50 de ani și consideră că cheia sănătății și longevității este respirația corectă.

Potrivit lui Garabitov, respirația adecvată este esențială pentru o bună sănătate, dar peste 90% dintre oameni nu știu să respire corect. El explică că, cu o respirație adecvată, starea mentală este restabilită, iar stresul este îndepărtat, ceea ce ajută la menținerea unui sistem imunitar sănătos și a unui metabolism normal. Vindecătorul afirmă că respirăm doar cu 5% din capacitatea pulmonară, ceea ce perturbă sistemul imunitar și metabolismul. În plus, celulele noastre trăiesc cu oxigen și apă, iar organismul respiră în proporție de 80% prin piele, a cărei pori sunt blocați dacă nu eliminăm toxinele din corp.

Garabitov îi îndeamnă pe oameni să învețe de la șerpașii din Himalaya, care pot urca la 10.000 de metri fără oxigen și poartă bagajele alpiniștilor. Ei nu au mai mulți plămâni sau inimi decât oamenii obișnuiți, ci doar au învățat să respire corect.

Conform vindecătorului, respirația corectă este atunci când există o inspirație profundă din abdomen, ținându-l timp de o perioadă scurtă de timp și expulzându-l afară. Aceasta este o întreagă știință și trebuie stăpânită cu ajutorul unui profesor. Învățarea acestei tehnici poate dura de la 3 la 5 zile. Garabitov recomandă alocarea a 10 minute dimineața și 10 minute seara pentru a respira corect, astfel încât sângele să se curețe și celulele să se regenereze. El afirmă că, prin respirarea adecvată, sângele poate fi curățat de trei ori într-un an.

Garabitov sugerează că, în general, oamenii ar trebui să simtă că aerul intră în burtă atunci când inspiră, să-l țină timp de 2-3 secunde și să expiră încet. El susține că, prin respirația corectă, o persoană

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri