Descoperă rețeta doctorului Josh Axe pentru a curăța colonul cu ajutorul SUCULUI natural !

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Funcționarea optimă a colonului este vitală pentru eliminarea toxinelor și prevenirea disconfortului asociat cu problemele digestive, cum ar fi constipația, sindromul colonului iritabil, intestinul permeabil și altele.

Doctorul Josh Axe ne propune o soluție simplă pentru a sprijini eliminarea toxinelor din colon și pentru a îmbunătăți funcția digestivă și sănătatea generală. Această soluție constă într-un suc natural cu proprietăți detoxifiante, realizat din măr, ghimbir, lămâie și sare de mare.

Iată cum poți rescrie rețeta:

Ingrediente:

 • ½ cană de suc de mere natural
 • 2 linguri de suc de lămâie proaspăt stoarse
 • 1 linguriță de suc de ghimbir proaspăt stoarsă
 • ½ linguriță de sare de mare
 • ½ cană de apă caldă

Instrucțiuni:

 1. Asigurați-vă că toate sucurile folosite în rețetă sunt naturale și proaspăt stoarse. În cazul în care nu aveți un storcător, puteți utiliza un blender sau un robot pentru a obține sucurile.
 2. Pentru a obține sucul de ghimbir, curățați ghimbirul și râdeți-l pe răzătoare. Stoarceți sucul din ghimbirul ras prin intermediul unui tifon sau storcător.
 3. Încălziți apa într-un ibric, dar nu trebuie să fiarbă. Apoi, turnați apa într-un pahar și adăugați sare de mare. Amestecați bine până când sarea se dizolvă complet.
 4. Adăugați sucul de mere, sucul de lămâie și sucul de ghimbir proaspăt stoarse în paharul cu apă sărată. Amestecați bine. scrie lataifas.ro

Mod de administrare:

 • Consumați imediat băutura preparată.
 • Pentru detoxifiere, se recomandă să beți acest suc de 3 ori pe zi: un pahar dimineața, pe stomacul gol, un pahar înainte de masa de prânz (care trebuie să fie ușoară – de exemplu, legume fierte și pește) și încă un pahar în timpul după-amiezii.
 • Este important să consumați 6-8 pahare de apă pe zi, preferabil până în ora 17:00, pentru a vă menține hidratați și pentru a ajuta la eliminarea toxinelor din corp.

Chiar dacă această metodă de curățare a colonului este considerată sigură, este întotdeauna recomandat să vă consultați cu medicul dumneavoastră dacă aveți orice afecțiune medicală, alergii sau dacă luați orice fel de medicamente. Femeile însărcinate nu ar trebui să urmeze cure de detoxifiere fără a obține mai întâi aprobarea medicului lor curant.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri