Kefir și sfeclă roșie: Slăbește 5 kilograme în doar 7 zile! Efectele sunt incredibile – nu am fost convins până nu am încercat-o personal, iar rezultatele sunt reale.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Visați la o siluetă subțire și bine definită? Nu aveți timp sau dorință să petreceți ore în sala de sport sau să alergați kilometri? Căutați o modalitate rapidă de a scăpa de kilogramele în plus pentru a reintra în hainele preferate?

Dacă sunteți în căutarea unei soluții eficiente pentru a vă simți din nou bine în propria piele și pentru a pierde în greutate, avem o soluție unică care combină două componente esențiale. Este o metodă revoluționară și simplă pentru a elimina eficient grăsimile și pentru a reveni la forma dorită. Tot ceea ce aveți nevoie este o băutură pentru care vă vom oferi rețeta astăzi.

O cură de detoxifiere de 7 zile

Un beneficiu semnificativ al acestei băuturi este faptul că vă va ajuta să eliminați complet și rapid substanțele nocive din corp, efectuând o detoxifiere minuțioasă. Corpul vostru nu va fi suprasolicitat cu substanțe chimice sau cu eforturi excesive, ci, dimpotrivă, va fi revitalizat.

Prin consumul regulat al acestei băuturi, compusă din ingrediente naturale și active, veți elimina rapid toxinele din corp într-o săptămână. Desigur, pentru a obține rezultate optime, este recomandat să continuați să o consumați în continuare. Dar care sunt ingredientele implicate în această rețetă?

O combinație eficientă

Combinația de ingrediente care interacționează miraculos cu corpul nostru este cu adevărat remarcabilă. Kefirul și sfecla roșie sunt două alimente accesibile și în prezent recunoscute pentru capacitățile lor de a ajuta la pierderea în greutate.

Această combinație vă va ajuta să vă detoxificați organismul și să scăpați de kilogramele în plus. Dacă vă străduiți să slăbiți, dar simțiți că vă loviți de un obstacol și nu mai puteți progresa, această băutură vă poate fi de mare ajutor.

Smoothie-ul magic

Inițial, poate părea o schimbare radicală, deoarece pentru primele trei zile va trebui să consumați 1,5 sfeclă roșie fiartă, 1,5 litri de kefir cu conținut redus de grăsimi și să beți 2 litri de apă. Apa are un rol crucial în eliminarea toxinelor din corp.

Divizați aceste cantități în aproximativ 6 porții pe parcursul fiecărei zile. Este recomandat să le amestecați într-un blender și să obțineți un smoothie pe care să îl consumați confortabil. Din a patra zi înainte, puteți adăuga carne, pește sau citrice în dietă. În cazul în care aveți probleme de sănătate (cum ar fi afecțiuni ale ficatului, stomacului sau rinichilor), este bine să vă consultați cu un medic înainte de a începe această cură. scrie valentinavnb.ro

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri