Krem-a-la-Krem, o prăjitură extrem de atrăgătoare și delicioasă.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

INGREDIENTE: Pentru o tavă de 23×23 cm:

Blat:

 • 6 ouă
 • 6 linguri de zahăr brun
 • 1 plic Creme Ole de ciocolată (80g)

Crema:

 • 220 ml frișcă lichidă
 • 220 ml lapte rece
 • 1 plic Creme Ole de vanilie (80g)

Glazură:

 • 100 g ciocolată cu lapte
 • 50 ml frișcă lichidă

Mod de preparare:

Blat:

 1. Separați albușurile de gălbenușuri și mixați albușurile spumă. Adăugați treptat zahărul și continuați să mixați până când zahărul se topește complet.
 2. Adăugați gălbenușurile treptat și mixați puțin după fiecare adăugare. Incorporați conținutul plicului de Creme Ole de ciocolată și amestecați ușor până obțineți o compoziție omogenă.
 3. Tapați tava cu hârtie de copt și turnați compoziția de blat în tava pregătită.
 4. Puneți tava în cuptorul preîncălzit și coaceți la foc mediu aproximativ 25-30 de minute. Verificați cu o scobitoare dacă blatul este gata, apoi lăsați-l să se răcească complet.

Crema:

 1. Într-un bol, amestecați frișca lichidă, laptele rece și praful de vanilie. Mixați bine până când crema se îngroașă.
 2. Turnați crema peste blatul complet răcit și puneți tava în frigider.

Glazură:

 1. Încălziți frișca lichidă într-un ibric la foc mic (aveți grijă să nu fiarbă). Topiți ciocolata în frișcă, amestecând continuu.
 2. Adăugați glazura peste crema de vanilie și întindeți-o uniform. scrie top24news.ro
 3. Puneți tava în frigider până când glazura se întărește, apoi serviți cu poftă mare!
DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri