La îndemnul Parintelui Arsenie Boca, TOATE femeile CREDINCIOASE trebuie sa rosteasca aceasta rugaciune

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Rugăciunea Sfântului Arhanghel Mihail spusă de o femeie credincioasă, la îndemnul Parintelui Arsenie Boca…

Îmi amintesc că în cadrul unei predici despre rugaciune, la un moment dat a zis…
,,Cine știe rugăciunea Sfântului Arhanghel Mihail să o spună, ca e foarte folositoare. ”
Și s-a uitat fix la o femeie. Erau multe mame dar, privirea îi era ațintita asupra uneia dintre ele…
,,Tu, să te rogi cum te-ai mai rugat la Sfântul Arhanghel!”. Toata lumea s-a mirat cum de știa Parintele de rugăciunea ei. La sfârșitul slujbei, femeile care erau cu ea i-au zis…

,,Ce rugaciune știi, lele Ano? Că Parintele tot la dumneata s-a uitat”. Atunci ea le-a spus următoarea rugăciune…

“Doamne, Dumnezeule, mare Împărat și fara de început, trimite, Doamne, pe Mihail Arhanghelul Tău în ajutorul meu, ca să mă apere de vrăjmașii cei văzuți și nevăzuți. O Mihaile, mare Arhanghele, întâi stătător și voievod al puterilor cerești, fii mie ajutor în toate… în boale, în strâmbătăți, în mâhnire, în pustiu, pe cale, pe apa, în călătorie, căsătorie, serviciu, școală și, mă izbăvește de toată înșelăciunea cea diavolească. Iar, când mă vei auzi pe mine, robul tău, rugându-mă ție și chemand numele tău, grăbește spre ajutorul meu și auzi rugăciunea mea. Așa, mare Arhanghele, biruiește pe toți care se împotrivesc mie, mă apară și, mă acoperă de cel viclean cu puterea cinstitei Cruci și cu solirile marilor Arhangheli… Gavriil, Rafail, Uriil, Varahiil, Salatiil și Egudiil și ale puterilor cerești, totdeauna, acum și pururi și în Veci. Amin!”


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).