Cu această rețetă simplă, veți obține o cremă delicioasă de lămâie, perfectă pentru a îmbunătăți prăjiturile, torturile sau cornulețele. Prepararea ei durează doar 10 minute și ingredientele necesare sunt doar 2 lămâi, 2 ouă, 40 g unt și 100 g zahăr.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Această delicioasă cremă de lămâie este realizată cu ajutorul cojii aromate și a sucului strălucitor al lămâilor, rezultând o cremă bogată, groasă și cu un gust răcoritor plăcut. Rețeta este extrem de ușor de preparat și necesită doar câteva ingrediente simple: 2 lămâi, 2 ouă, 40 g unt și 100 g zahăr.

În primul rând, vom răzui coaja celor două lămâi cu ajutorul unei răzătoare, apoi vom stoarce sucul din ele. Acest suc se va amesteca cu zahărul până când acesta se dizolvă complet. Ouale se vor bate apoi și se vor amesteca cu compoziția obținută din suc de lămâie și zahăr. Această combinație se va pune într-o oală, se adaugă untul și se va fierbe la foc mic până când compoziția se îngroașă. Este important să fiți atenți și să nu fierbeți amestecul prea mult, pentru a evita coagularea proteinelor din gălbenuș.

Această cremă de lămâie, sau chiar budincă de lămâie, este o opțiune ieftină, rapidă și ușor de preparat. Cu un aspect elegant, o textură catifelată și un gust minunat, această cremă de lămâie este perfectă pentru a fi folosită în torturi, prăjituri, cornuri sau clătite. Dacă doriți să obțineți o cremă mai consistentă, puteți să o amestecați ulterior cu frișcă, mascarpone sau albușuri bătute.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri