Laptele de aur are potențialul de a combate obezitatea, insomniile și afecțiunile hepatice.

Descoperiți laptele de aur, o băutură care a câștigat popularitate în ultimii ani, cu tot dreptul. Iată de ce merită să-l încercați:

Unii oameni îl savurează călduț înainte de culcare, ca o plăcere relaxantă, în timp ce alții îl aleg dimineața, înlocuind cafeaua cu această alternativă perfectă.

Laptele de aur nu are nimic de-a face cu laptele obișnuit de proveniență animală. Este, de fapt, un lapte vegetal, cum ar fi cel de migdale sau de cocos, și ingredientul principal este turmericul (curcuma), faimos pentru proprietățile sale.

Iată de ce aveți nevoie pentru a prepara această băutură miraculoasă, laptele de aur:

 • o cană de lapte de migdale sau de cocos
 • 1 linguriță de praf de curcuma (turmeric)
 • miere crudă

Într-o tigaie, la foc mic, amestecați laptele și curcuma. Lichidul trebuie doar încălzit, nu fiert. După omogenizare, stingeți focul și adăugați mierea. Iată care sunt beneficiile extraordinare ale laptele de aur:

 • Consumat înainte de culcare, vă ajută în problemele digestive, deoarece turmericul este un condiment minunat. Această băutură îmbunătățește digestia, elimină balonarea, gazele și refluxul gastric, precum și arsurile stomacale.

Turmericul stimulează producția naturală de bilă, iar această băutură vă poate ajuta în caz de indigestie. Mai mult, consumul regulat de turmeric accelerează metabolismul, ajutându-vă să scăpați de kilogramele în plus.

 • Este un tonic incredibil pentru ficat. Studii și analize de laborator au demonstrat capacitatea uimitoare a curcuminei de a combate ficatul gras și de a preveni ciroza hepatică.

Ficatul este un organ esențial care procesează toate substanțele chimice care intră în corpul nostru, inclusiv poluarea din aer, aditivii din alimentele procesate și medicamentele pe care le luăm pentru diverse afecțiuni. Acțiunea hepatoprotectoare și detoxifiantă a curcuminei reduce impactul acestor substanțe toxice asupra ficatului.

 • Ameliorează textura pielii. Aplicat extern sub formă de mască facială, turmericul contribuie vizibil la îmbunătățirea texturii pielii. Elimină ridurile fine, reduce acneea, estompează cicatricile și ajută la tratarea cuperozei și erupțiilor cutanate. Consumul intern intensifică toate aceste efecte.
  • Proprietăți anticancerigene: Turmericul a demonstrat capacitatea sa de a lupta împotriva celulelor canceroase și de a le împiedica să se răspândească. Este extrem de eficient în combaterea cancerului de sân, de prostată, de piele, de colon și de plămâni. În stadiile incipiente, oprirea răspândirii celulelor canceroase este mult mai ușoară. Prin consumul regulat de lapte vegetal cu curcuma, puteți preveni creșterea tumorilor maligne și chiar oprirea lor în stadiile incipiente. scrie revistateo.ro
  • Combate insomniile în mod natural: Laptele de aur acționează ca un somnifer natural. Orice lapte cald băut seara are efecte sedative, dar combinația de lapte vegetal și curcuma transmite o stare de relaxare profundă, asigurându-vă un somn adânc, liniștit și odihnitor.

  În concluzie, beneficiile acestei băuturi sunt absolut spectaculoase!

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri