Lasagna din cartofi, cea mai gustoasă și surprinzătoare variantă: nimeni nu va bănui că în interior se ascunde un piure atât de delicios și savuros.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Ați gustat vreodată lasagna de cartofi? Această rețetă originală o să vă surprindă plăcut atât prin aromă, cât și gust remarcabil. „Lasagna de cartofi” este foarte moale și cremoasă, incredibil de gustoasă și apetisantă, iar aroma ademenitoare se răspândește în toată casa, îți sucește mințile și îi poftește pe toți la masă. Poftă mare vă dorim!

Ingrediente: -1 kg de cartofi

-250 g de brânză de vaci

-1 priză de nucșoară

-1 lingură de ulei

-500 g de carne tocată de vită

-1 ceapă

-3 căței de usturoi

-250 ml de sos de roșii

-2 roșii

-75 g de parmezan

-150 g de mozzarella

-sare și piper negru măcinat după gust

-rozmarin după gust

Mod de preparare:

  1. Fierbeți cartofii, pisați-i sub formă de piure și combinați-i cu brânză, adăugați o priză de nucșoară și sare după gust.
  2. Prăjiți carnea tocată în ulei, adăugați ceapa, usturoiul, piperul și rozmarinul. Turnați sucul de roșii și adăugați roșiile tăiate bucățele.
  3. Puneți carnea tocată într-o formă de copt. Distribuiți deasupra parmezanul ras, apoi piureul de cartofi, după care mozzarella rasă. Coaceți lasagna în cuptorul preîncălzit la 190 de grade timp de 30 de minute.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi! scrie dezicuzi.ro

Pofta buna!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri