LIPIILE JUCAUSE ! Micul dejun cu lipii, pregătit în doar 10 minute!

Vă prezentăm astăzi, dragi iubitori ai bucatelor delicioase, o rețetă rapidă de turtă din lipii cu șuncă și cașcaval. Această turtă se prepară foarte repede, din cele mai simple și accesibile ingrediente. Este perfectă pentru micul dejun sau poate fi servită în calitate de gustare. Nu ezitați să-i surprindeți pe cei dragi cu un astfel de deliciu.

Ingrediente: – 4 lipii rotunde – 3 ouă – sare – piper negru măcinat, după gust – 100 g de șuncă sau salam – 120 g de cașcaval – 1 roșie – 10 g de unt

Mod de preparare:

  1. Alegeți o tigaie cu fundul gros.
  2. Spargeți 3 ouă într-un bol. Potriviți cu sare și piper negru măcinat, după gust. Bateți ingredientele, folosind un tel sau furculiță.
  3. Ungeți tigaia cu unt (10 g). Turnați și răspândiți în tigaie 0,5 din amestecul de ouă bătute. Apoi acoperiți cu 1 lipie rotundă.
  4. Tăiați șunca și așezați-o pe suprafața lipiei. Presărați cu puțin cașcaval ras. Iar acoperiți ingredientele cu 1 lipie.
  5. Spălați roșia și tăiați-o în rondele. Așezați rondelele de roșii peste lipie. Iar răspândiți cașcavalul ras.
  6. Acoperiți cu 1 lipie și aranjați șunca, presărată cu cașcaval ras.
  7. Acoperiți ingredientele cu ultima lipie și răspândiți oul bătut rămas.
  8. Gătiți compoziția obținută, acoperită cu capac, la foc mic. Coaceți deliciul pe ambele părți, a câte 5 minute.
  9. Așezați micul dejun pe un platou și tăiați-l în porții de mărimea dorită. scrie dorcudor.ro

Poftă bună!

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri