Maioneza fără ulei! O variantă sănătoasă și delicioasă! Potrivită pentru cei cu nivelul crescut de colesterol.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Ca și voi, cei care citiți acest articol, am fost sceptică când am văzut această rețetă pe site-ul retete-dukan.ro și nu am crezut că este posibil să obții acasă o maioneză fără ulei. Ei bine, mă felicit că am avut curajul să încerc, pentru că s-a dovedit a fi o maioneză foarte bună!

Ingrediente:

  • 1 gălbenuș fiert
  • 1 gălbenuș crud
  • 1 linguriță de muștar (eu am folosit fără zahăr)
  • 4 linguri de brânză de vaci degresată
  • sare și piper măcinat

Mod de preparare: În primul rând, am mixat timp de 1 minut, la viteză maximă, gălbenușurile cu muștarul, puțină sare și piper măcinat.

Am adăugat brânza de vaci degresată și am continuat să mixez, la început la viteză mică, apoi la viteză mare timp de două minute.

Am luat o linguriță din maioneză pentru a arăta că nu este deloc lichidă. Este densă și nu curge! Gustul este minunat și cu greu îți dai seama că nu este maioneză adevărată! scrie dezicuzi.ro

Vă încurajez să încercați și voi!

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri