Iată cum poți prepara și aplica o mască cu cafea care te va face să arăți mai tânără și să-ți estompeze semnele îmbătrânirii de pe chip.

Medicina și știința desfășoară cercetări continue pentru a descoperi substanțe care să încetinească procesul de îmbătrânire.

Deși există numeroase produse de înfrumusețare disponibile în comerț, femeile apelează din ce în ce mai des la tratamente care utilizează ingrediente naturale.

Astfel, măștile preparate acasă reprezintă alegerea preferată a multor femei și domnișoare.

Specialiștii în frumusețe susțin adesea că pentru a obține rezultatele dorite, măștile trebuie aplicate la intervale regulate și ar trebui să conțină doar anumite ingrediente.

Cum te poate ajuta masca cu cafea să arăți ca la 18 ani? Cafeaua este un ingredient des utilizat în tratamentele de înfrumusețare, având capacitatea de a combate eficient celulita.

Pe lângă aceste efecte, cafeaua poate încetini procesul de îmbătrânire al tenului.

Prin urmare, aplicarea măștii cu cafea în fiecare dimineață pe față poate aduce cele mai bune rezultate.

Iată de ce ingrediente ai nevoie și cum trebuie să procedezi pentru a pregăti masca cu cafea, conform brightside.me.

Ai nevoie de: cafea măcinată și lapte degresat. Mod de preparare:

Pentru a prepara masca cu cafea, ai nevoie de un bol în care să amesteci toate ingredientele.

Adaugă cafeaua și toarnă treptat laptele peste ea, pentru a obține o consistență cremoasă. Amestecă până când ingredientele se transformă într-o pastă omogenă.

Aplică această mască pe zonele afectate de riduri și las-o să acționeze timp de 15-20 de minute. scrie valentinavnb.ro

Îndepărtează masca de pe față folosind apă caldă, apoi aplică o cremă hidratantă. Prin utilizarea măștii cu cafea în fiecare dimineață, pielea va capăta un aspect luminos, iar ridurile se vor estompa.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri