Mască cu roșii pentru a obține o piele catifelată și perfectă.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Tratament cu roșii pentru o piele perfectă

Acest tratament cu roșii poate să ofere o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii, dar este important de menționat că nu este potrivit pentru persoanele cu piele foarte sensibilă sau cu tendință la alergii.

Roșiile sunt cu adevărat remarcabile în ceea ce privește impactul lor rapid și eficient asupra pielii. Să nu neglijăm această metodă eficientă!

Indiferent dacă folosiți o felie de roșie sau un piure de roșii, efectul se va face simțit în scurt timp. Aplicați masca pe față și lăsați-o să acționeze, apoi clătiți cu apă caldă și urmați cu un tonic hidratant.

O perioadă de expunere de aproximativ o oră este eficientă, dar chiar și 15 minute pot face minuni pentru transformarea pielii!

Această mască este deosebit de benefică pentru persoanele cu probleme ale pielii, deoarece reduce inflamațiile în mod eficient. Secretul constă în aciditatea naturală a roșiilor, care contribuie la reglarea pH-ului pielii.

De asemenea, roșiile conțin vitaminele A, C, E și B6, care ajută la întărirea pielii, reducerea ridurilor, îmbunătățirea circulației sanguine și conferirea unui ten mai radiant.

Tratamentul cu roșii este primul pas pentru a obține o piele perfectă. Îndrăzniți să încercați, cu siguranță veți fi încântați de rezultate! scrie d-r-n.ro

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri