Această mască de față în două etape cu ou este eficientă în reducerea ridurilor și semnelor de oboseală de pe față.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Toată lumea își dorește o piele fină și tonifiată, chiar și persoanele norocoase cu o bună genă sunt afectate de factorii externi, precum razele ultraviolete, schimbările de temperatură sau gazele de eșapament. De aceea, și cea mai tânără și mai proaspătă față are nevoie de îngrijire suplimentară.

Măștile naturale sunt o alegere excelentă pentru îngrijirea pielii, iar următorul remediu pentru piele folosește un produs pe care îl găsim în frigider, oul. Oul este un aliment care este aproape 100% absorbit de organism, fiind un tip de proteină care se potrivește perfect organismului nostru. Proteinele sunt esențiale pentru formarea mușchilor și a colagenului, care conferă elasticitate pielii.

Vă vom arăta cum să transformați un ou într-o mască în două faze care curăță intens porii, ridică conturul feței și hrănește pielea.

Prima etapă: curățarea pielii

Spargeți oul și separați albușul de gălbenuș. Folosiți doar albușul bătut până devine spumos, la temperatura camerei. Tăiați un șervețel în bucăți potrivite și înmuiați-le în albușul de ou. Aplicați-le pe față, stratificate una peste alta, astfel încât să nu existe goluri și lăsați masca să se usuce complet (aproximativ o jumătate de oră). Apoi îndepărtați-o cu grijă, ca pe o folie, împreună cu toată murdăria. Pentru a accelera procesul de uscare, puteți stoarce puțin bucățile de șervețel înainte de a le aplica pe față.

A doua etapă: hrănire

Bateți gălbenușul și combinați-l cu 1 lingură de smântână, dacă aveți pielea uscată, sau iaurt, dacă aveți pielea grasă. Aplicați amestecul într-un strat subțire și lăsați-l să se usuce. Apoi aplicați un al doilea strat și așteptați 5 minute. Clătiți masca hrănitoare cu apă caldă. În masca de gălbenuș, puteți adăuga o picătură de ulei vegetal sau miere, în funcție de efectul dorit. scrie medifax.ro

Datorită conținutului ridicat de vitamine și minerale din gălbenuș, produsul este foarte eficient. Cremele scumpe folosesc conservanți puternici pentru a păstra aceste elemente, astfel încât produsul natural este întotdeauna mai bun. A doua etapă de îngrijire este potrivită nu numai pentru pielea feței,

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri