Pentru a obține o mască de față de casă care să netezească pielea și să uniformizeze tenul, urmează acești patru pași:

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Iată o rețetă pentru o mască de față de casă care poate netezi ridurile și micșora porii:

Industria cosmetică avansează rapid, dar femeile continuă să folosească rețete de frumusețe tradiționale care s-au dovedit a fi eficiente. Vă prezentăm o astfel de rețetă pentru o mască de întinerire. Este mai bine să o aplicați seara, deoarece pielea se reface intens în timpul somnului.

Aveți nevoie de patru căni. În prima cană, amestecați 2 linguri de fulgi de ovăz măcinat și 2 linguri de ulei vegetal. În a doua cană, radeți un măr mic fără coajă și adăugați o linguriță de suc de lămâie și miere lichidă. În a treia cană, turnați 100 ml de chefir sau iaurt și adăugați o linguriță de sare de mare. În a patra cană, faceți un ceai tare de mușețel.

Pentru a aplica masca, începeți prin masarea pielii cu conținutul primei căni, lăsând produsul pe piele timp de 5 minute. Apoi, aplicați conținutul celei de-a doua căni și lăsați timp de 5-7 minute. Folosind un tampon de vată sau un burete înmuiat în conținutul celei de-a treia căni, îndepărtați masca de pe față, apoi ștergeți pielea cu un tampon de vată înmuiat în chefir și sare. Clătiți fața cu ceai de mușețel și ștergeți cu o cârpă moale și uscată.

După procedură, pielea ar trebui să fie catifelată, hidratată și netedă, iar porii și ridurile ar trebui să fie mai puțin vizibile. Pentru cele mai bune rezultate, efectuați această procedură de două ori pe săptămână timp de două luni.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri