Iată cum poți să îți faci măști cu suc de ceapă pentru a preveni căderea părului, a-l întări și a-l ajuta să crească frumos:

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Poate că ai ceapă în bucătărie și o folosești în gătit, însă probabil nu știai că acest ingredient este foarte eficient în procesul de revitalizare a pielii. Ceapa este unul dintre cele mai uimitoare remedii naturale pentru a preveni căderea excesivă a părului, ajutându-l să se regenereze și să crească mult mai repede.

Iată 5 măști cu ceapă pentru a beneficia de proprietățile sale:

  1. Mască de ceapă pentru creșterea părului: Rade o ceapă și masează-ți rădăcinile părului cu pasta obținută. Acoperă-ți capul cu o folie de plastic și un prosop, lăsând masca să acționeze timp de 1-2 ore, apoi spală părul. Dacă ai părul uscat, poți adăuga și puțin ulei de ricin la mască. Dacă pare prea tare, diluează sucul de ceapă cu puțină apă (1:2). Dacă ai probleme cu căderea excesivă a părului, poți face acest tratament de 2-3 ori pe săptămână.
  2. Mască de ceapă și drojdie pentru creșterea părului: Rade o ceapă și stoarce sucul. Adaugă 1 linguriță de drojdie uscată și 2 linguri de apă caldă în sucul de ceapă. Amestecă bine și lasă timp de 10 minute într-un loc cald. Aplică la rădăcini și acoperă-ți capul cu o căciulă. După o oră, spală părul cu șampon.
  3. Mască cu suc pentru mâncărimea și uscăciunea scalpului: Amestecă 3 linguri de suc de ceapă, o lingură de ulei de cocos și o lingură de ulei de măsline. Lasă amestecul să acționeze pe păr de 3 ori pe săptămână pentru a trata mâncărimea și uscăciunea scalpului.
  4. Mască pentru creșterea părului: Taie 2 cepe în patru și fierbe-le într-un litru de apă timp de 10 minute. Lasă mixtura să se răcească și filtrează-o. Folosește această soluție pentru a-ți clăti părul sau pentru a-ți spăla capul, iar a doua zi îți poți spăla părul cu șampon. scrie dorcudor.ro
  5. Mască pentru prevenirea căderii părului: Rade o ceapă și amestec-o cu o linguriță de miere organică pură. Aplică pe scalp și lasă să acționeze timp de jumătate de oră sau 40 de minute, apoi spală bine părul.
DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri