Metodă de alimentație disociată – Poți să elimini 6 kilograme în 9 zile: 3 zile carne, 3 zile fructe și legume, 3 zile lactate

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Ești hotărâtă, ai disciplină și dorești să slăbești într-un timp foarte scurt? Poți să experimentezi dieta 3-3-3, o metodă de alimentație disociată care promite o scădere de 6 kilograme în 9 zile, cu condiția să o urmezi cu rigurozitate.

Ce presupune această dietă, la care recurg și multe personalități publice atunci când doresc să elimine rapid kilograme în plus? Ei bine, programul constă în mâncarea exclusivă a anumitor categorii alimentare pe parcursul a 3 zile consecutive pentru fiecare categorie: carne, fructe și legume, apoi lactate. Desigur, nu orice tip de carne, fructe sau lactate sunt permise.

3 zile carne. Poți consuma carne de pui sau curcan fără piele (fierte sau la grătar), șuncă slabă de pui sau curcan, mușchi de vită sau pește la grătar și chiar fructe de mare. Nu sunt acceptate afumăturile, tocăturile, carne de porc sau produse mezeluri.

3 zile fructe și legume. În funcție de sezon, poți mânca mere, pepene verde și galben, pomelo, portocale, kiwi, mandarine, grepfrut, nectarine, piersici, vișine, căpșuni, mure și lămâi. În schimb, bananele, strugurii, cireșele și fructele uscate sau confiate sunt interzise.

Dintre legume, sunt permise ardeiul gras, fasolea verde, ciupercile, ceapa, roșiile, castraveții, varza, salata, morcovii, broccoli, conopida, vinetele, ridichile și țelina. Nu sunt incluși în această etapă cartofii, mazărea sau fasolea uscată.

3 zile lactate. În timpul acestei faze, alege produse lactate degresate, indiferent dacă optezi pentru lapte, iaurt sau brânză de vaci. Sunt permise brânza telemea, laptele bătut și kefirul, dar smântâna, cașcavalul, produsele lactate ne-degresate sau iaurturile cu adaos de fructe trebuie evitate.

În timpul dietei, ai voie să consumi doar o cafea simplă dimineața, apă plată, ceai neîndulcit sau, în cantități limitate, sucuri naturale de fructe. Vedete autohtone precum Andra sau actrița Ioana Ginghină au avut succes cu această dietă disociată. scrie oracolul.net/


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).