Mihaela Rădulescu, o vedetă pretențioasă. Ce condiții a pus pentru a participa la Masked Singer

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Celebra vedetă se bucură de mare succes, este foarte apreciată și are o mulțime de proiecte interesante. Mihaela Rădulescu face acum parte din echipa Masked Singer și se pare că a fost o adevărată provocare pentru producători pentru a o convinge, pentru că a pus multe condiții.

Mihaela Rădulescu, tratament privilegiat

Mihaela Rădulescu a fost invitată să intre în rolul de detectiv în show-ul „Masked Singer” de la Pro TV. Fanii au fost încântați să afle că Mihaela va face parte din echipă și la fel și organizatorii, având în vedere că este o vedetă foarte iubită, care știe să facă audiență și aduce profit postului TV.

Totuși, Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat convinsă așa de ușor și a cerut mai multe privilegii încă de la început. Pe lângă salariul destul de mare, a venit și cu alte pretenții cu totul speciale și ciudate, ca de un star internațional.

Se pare că Mihaela și-a dorit să-i fie pus la dispoziție un avion business class, precum și cel mai luxos apartament de la Lido și o limuzină cu șofer, care să o ducă unde vrea ea.

Iar  asta nu este tot! Mihaela a mai cerut și o cabină separată de toată lumea și propria ei echipă de stiliști, care să îi aleagă cele mai extravagante și în vogă ținute și să îi facă un make-up și o coafură perfectă mereu, dezvăluie ciao.ro. Foarte ciudat este că vedeta a cerut să aibă în cabină tot felul de fructe exotice, dar și… brânză la discreție!

Mihaela Rădulescu, schimbări de look pentru Masked Singer

Pe măsura cerințelor sale a fost și pregătirea vedetei. Mihaela Rădulescu a fost foarte încântată de oferta primită și s-a bucurat mult când a aflat că va face parte din echipa Masked Singer.

Mihaela Rădulescu va fi unul dintre detectivii de la show-ul toamnei și s-a pregătit intens pentru această emisiune. Ea a purtat rochii care mai de care mai spectaculoase, ținute excentrice, a optat pentru tot felul de coafuri, cu breton, păr prins, care îi scoteau în evidență trăsăturile spectaculoase. Nici la capitolul make-ul nu s-a lăsat mai prejos și a arătat impecabil.

sursa