Mihai Voropchievici, horoscopul norocului în 2023: „Este un an extraordinar de bun”

„Anul 2023 este un an extraordinar de bun. Pentru unii mai mult sau mai puţin”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3:

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici – Berbec

„Berbecul nu va avea noroc doar la bani, ci şi la dragoste în lunile iulie şi august. Să profite la maxim de aceste perioade. Anul 2023 nu va fi atât de bun pe ramura iubire. Se pot confrunta cu probleme în relaţia de cuplu. Pot ajunge chiar şi la despărţire.

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici – Taur

Taurul se va simţi excelent în lunile aprilie şi mai. Este una dintre cele patru zodii care va începe cu dreptul în noul an. Trebuie să profite de această perioadă mai ales în sectorul dragostei. Armonia în cuplu îi poate influenţa pozitiv în toate sectoarele de viaţă.

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici – Gemeni

Lunile norocoase pentru Gemenii sunt mai şi iunie. Sunt cele mai norocoase. Este perioada în care îşi pot îndeplini cu uşurinţă toate proiectele. În lunile ianuarie şi octombrie să nu facă risipă de energie. Se vor bucura de inspiraţie.

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici – Rac

Energie, poftă de viaţă şi mult noroc în lunile iunie şi iulie pentru nativii din zodia Rac. Ar fi bine să se bucure de aceste luni, având în vedere că fac parte din ghinioniştii anului 2023. Multe lucruri nu vor funcţiona cum îşi doresc.

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici – Leu

Leii vor avea şansa lor de reuşită în noiembrie şi decembrie 2023. Pot profita din plin de această situaţie pentru că nu vor avea un an uşor. În carieră şi sănătate se pot confrunta cu obstacole.

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici – Fecioară

Fecioarele vor avea luni de bucurie, în septembrie şi august. Va fi un an fabulos din punct de vedere financiar. Vor avea capacitatea de a-şi transforma defectele în calităţi.

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici – Balanță

Balanţele sunt cele mai norocoase. Se vor simţi în largul lor toamna. Vor beneficia de sprijinul astrelor în septembrie şi octombrie. Vor primi cele mai bune veşti. Pot obţine şi o promovare la locul de muncă. Se pot îndrăgosti nebuneşte. Au noroc la bani şi în dragoste. Se vor bucura de un an excelent.

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici – Scorpion

Scorpionii vor fi extrem de norocoşi, dar în octombrie şi noiembrie. Din punct de vedere financiar, norocul lor se extinde pe parcursul întregului an. Nu vor avea blocaje care să-i împiedice să-i acţioneze.

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici – Săgetător

Săgetătorii pot da lovitura în martie şi aprilie. Universul îi va recompensa în 2023 pentru toată munca depusă. Vor avea un an excelent din punct de vedere financiar.

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici – Capricorn

Capricornii sunt loviţi de ghinion în dragoste, vor fi totuşi feriţi de necazuri în lunile ianuarie şi decembrie. În rest, vor avea un an bun. Sectorul dragostei va trebui bine consolidat. Cei singuri pot întâlni multe obstacole şi vor fi neliniştiţi sufleteşte.

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici – Vărsător

Vărsătorii vor avea mai mult noroc în ianuarie şi februarie. Vor trece mai uşor peste obstacole şi vor da dovadă de eficienţă şi concentrare. Se vor bucura de armonie în viaţa de cuplu. Se vor simţi mai încrezători. Sfatul este să profite din plin de aceste oportunităţi.

Horoscop 2023 cu Mihai Voropchievici – Pești

Peştii vor avea luni bune în februarie şi martie. Sunt creativi, iar asta va fi o calitate pe care o vor susţine în acest an. Lunile mai şi aprilie sunt două luni în care trebuie să-şi pune la contribuţie imaginaţia şi creativitatea. Vor avea şansa să întâlnească marea dragoste sau să-şi consolideze relaţia”.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri