MINCIUNICA DULCICA – Se prepară rapid și dispar din farfurie la fel de repede!

Minciunele pufoase și delicioase. Se prepară rapid și dispar din farfurie la fel de repede! – Pentru a pregăti minciunele după această rețetă, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente:

  • 1 pahar de chefir (iaurt)
  • 0.5 pahar de zahăr
  • 1-2 ouă
  • făină
  • 1 pachețel de praf de copt (la 0.5 kg de făină)
  • zahăr pudră pentru presărare

Notă: Vezi Măsurarea ingredientelor

Mod de preparare:

  1. Într-un bol, amestecați toate ingredientele și frământați un aluat moale și omogen. Acoperiți bolul cu un prosop și lăsați aluatul să stea timp de cel puțin 30 de minute, pentru a se odihni.
  2. Întindeți aluatul pe o suprafață curată până obțineți un dreptunghi. Apoi, tăiați-l în fâșii cu lățimea dorită. Faceți tăieturi în mijlocul fiecărei fâșii și treceți aluatul prin aceste tăieturi, astfel încât să obțineți forma minciunelor.
  3. Încingeți ulei într-o tigaie adâncă. Prăjiți minciunelele în uleiul fierbinte pe ambele părți până când devin aurii și pufoase.
  4. Scoateți minciunelele pe un șervețel absorbant pentru a îndepărta excesul de ulei. Apoi, presărați-le cu zahăr pudră pentru un plus de dulceață și aspect atrăgător.

Poftă bună! Savurați aceste minciunele delicioase și pufoase alături de cei dragi!

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri