Minerva, previziuni astrologice pentru perioada următoare. Surprize pentru mai mulți nativi! Ele sunt zodiile norocoase

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Va avea loc ceva care le va duce la sporirea reputației. Au idei, aplică strategii. Ceea ce nu mai fac ei, ca niciodată, nu mai sunt impulsivi, au răbdare să ia lucrurile așa cum sunt. Această perioadă va fi deosebit de favorabilă pentru ei. Cei necăsătoriți, ar putea ca anul acesta să facă pasul cel mare.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Anul se prefigurează ca unul de mijloc, cu realizări medii. Nativii vor depune eforturi susținute în ceea ce privește cariera. Este un an plin de provocări, dar eforturile vor fi răsplătite. La mijlocul anului, cei din Taur au șansa să călătorească în străinătate, unde ar putea să-și găsească un loc de muncă. Alții, să se căsătorească sau să-și deschidă ceva pe cont propriu.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Pluto va fi în conjuncție cu Venus în casa a opta, așadar vor fi probleme pe plan fizic, dar și financiar. Marte retrograd de la începutul anului le-a creat multe probleme de sănătate. Vor apărea probleme de comunicare cu cei din familie. Se închide o perioadă de stres pentru ei, ceea ce este o veste bună.

Balanța și Capricorn, printre zodiile norocoase pe plan financiar

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Nativii din Rac au ocazia să învețe și să înțeleagă ce fel de schimbări au loc în jurul lor și în viața lor. Se vor bucura de cea mai bună stare financiară. Pot câștiga comisioane neașteptate dacă lucrează în domeniul imobiliar. Foarte important pentru ei este că familia le va fi alături în tot ceea ce fac

Leu (23 iulie – 22 august)

Nativii din Leu au așteptat cu sufletul la gură anul 2023. Soarele este în casa a șasea, casa relațiilor cu colegii de muncă, a animalelor mici (poate își cumpără un câine, o pisică). Dar este și casa obiectelor găsite. Cei din Leu au “marele” dar de a-și face dușmani din cauza felului lor tranșant de a fi. Vor apărea oportunități în carieră. În toamnă, starea financiară va exploda pentru ei.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

E un semn care de câțiva ani a fost într-un con de umbră astral. Nativii acestei zodii trebuie să fie atenți la problemele de sănătate, să conștientizeze că au probleme și să nu amâne vizitele la medic. Cei care au afaceri, vor avea șanse de progres. Spre sfârșitul verii se pot confrunta cu probleme de sănătate.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Au ocazia să achiziționeze o locuință sau autoturismul pe care și-l doresc. Starea lor financiară va crește și vor depune mult efort în domeniul de activitate. Pot apărea greșeli în timpul aplicări unor terapii. Sau trădări din partea unor avocați, dacă au vreun proces. Luna viitoare vor veni bani din surse necunoscute. Există posibilitatea să primească o moștenire.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Revin relațiile de înțelegere cu colegii de la locul de muncă. În viața profesională vor experimenta tot felul de blocaje și probleme. S-ar putea să-și schimbe locația, să se mute, lucru ce le va plăcea. Nativii Scorpion trebuie să aibă în vedere accidentele de orice natură, de mașină, casnice etc.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Este un an extraordinar pentru acest semn. Dar trebuie să fie precauți în relațiile romantice. Pot apărea relații tensionate dacă există copii. Nativii din Săgetător trebuie să fie foarte atenți la alimentație.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Este un an care ar trebui să le aducă rezultate bune. Vor lucra mai bine în colectiv. Volumul de muncă va crește, dar vor fi și recompense financiare serioase și chiar măriri salariale.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pentru ei, se anunță un an amețitor. Vor avea mult de muncă, dar vor câștiga pe măsură. Nu o să le vină să creadă cât de bine le va fi plătită munca. Prioritară, pentru cei din Vărsător, va fi stabilitatea relației pe care o au sau pe care o vor iniția. Vor fi mai calmi și vor încerca să construiască noi lucruri cu partenerul/partenera.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Dialogurile de la locul de muncă trezește în ei noi planuri, strategii, care se vor dovedi fertile pentru viitor. Pot deveni mai autoritari și mai puțin sociabili, iar amplificarea acestei laturi a personalității lor crește și teama celor din jur. Din cauza stresului, unii nativi se vor confrunta cu pierderi vizibile de greutate, spune Minerva. sursa https://bwm.ro/38745/

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri