Monahul neadormit și cele 100 Sfinte Liturghii pe zi în Sfântul Munte. Să rostim și noi din inimă această rugăciune mare

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Să rostim și noi din inimă această rugăciune mare

În fiecare seară, în fiecare mănăstire din Sfântul Munte cel puțin un monah rămâne în priveghere de toată noaptea, rugându-se pentru toți care nu pot să vegheze.

Sfântul Munte este un loc unde de 1000 de ani și mai mult se săvârșesc cel puțin 100 Sfinte Liturghii în fiecare zi.

În cele din urmă, Sfântul Munte, Grădina Maicii Domnului, este o candelă nestinsă, o rugăciune continuă către Domnul pentruîntreaga lume. În această seară, câți dintre noi putem, să spunem o rugăciune pentru toți acești oameni, mai ales pentru cei neadormiți, care se roagă pentru toți care au nevoie.

Din inimă spun: „Doamne Iisuse Hristoase, Atotputernice și Dumnezeul nostru Cel Înviat, ai grijă, ocrotește-i, întărește-i, luminează-i și umple-i de har pe robii Tăi aceștia, monahii Sfântului Munte, ai locului acesta binecuvântat pe care l-ai consacrat Maicii Tale și ajută pe toți care au nevoie în această seară: pe bolnavii din spitale și mai ales pe cei care se află în terapie intensivă, pe cei întemnițați, pe oamenii singuratici, pe cei fără loc de muncă, pe orfani, pe văduve, pe cei fără adăpost, pe ostașii țării noastre. Doamne Iisuse Hristoase, miluiește pe robii Tăi”.


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).