Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță! ”Am cinci copci”

Oana Roman a avut un sfărșit de vacanță complit! În ultima zi petrecută în Egipt, vedeta a avut parte de un accident de unde s-a ales cu cinci copci. 

Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță

În ultima zi de vacanță din Egipt, Oana Roman a trecut prin momente delicate. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a accidentat în timp ce a călcat pe ceva ascuțit în apă. Acum, fiica lui Petre Roman a oferit noi detalii fanilor despre starea sa de sănătate.

Oana Roman a suferit un accident dureros chiar în ultima zi din vacanța petrecută în Egipt. Vedeta Antenei Stars a călcat pe ceva ascuțit în apă și s-a ales cu o rană serioasă, fiind nevoită să ajungă de urgență pe mâinile medicilor. După ce le-a povestit fanilor despre incidentul suferit, ulterior, îndrăgita vedeta a revenit cu detalii despre starea sa de sănătate.

Fosta soție a lui Marius Elisei a declarat că acum se simte mult mai bine, pentru că medicii i-au recomandat antibiotice și pastile pentru durere. De asemenea, vedeta a povestit că a fost cusută și i-au fost puse nu mai puțin de cinci copci. În plus, femeie puternică, așa cum ne-a obișnuit, Oana Roman a încercat să vadă partea plină a paharului, precizând că deși accidentul suferit a fost unul extrem de dureros, ea este bucuroasă că totul s-a întâmplat în ultima zi, iar în acest fel nu și-a dat vacanța peste cap.

”Am fost la farmacie, mi-am luat niște pastile și sper să-mi treacă și totul va fi bine. Piciorul e bine, iau pastile și antibiotice pentru durere. A fost o zi agitată și dureroasă, dar sunt ok. M-am tăiat în ceva în apă și au trebuit să mă coasă și am cinci copci. Iau pastile și nu mă mai doare atât de rău. Norocul meu este că s-a întâmplat în ultima zi și am putut să mă bucur de vacanță fără să am alte probleme până astăzi. A fost foarte important că am avut asigurare medicală, că a acoperit toate costurile”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Noi detalii despre accidentul suferit de Oana Roman în vacanță! ”Am cinci copci”

Când se întoarce Oana Roman din Egipt?

După o săptămână petrecută la mare și la soare în frumosul Egipt, Oana Roman se întoarce acasă astăzi. Vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere acolo, alături de fiica sa și de prietena ei bună, Vica Blochina, iar totul a fost cum nu s-a putut mai frumos. Chiar Oana Roman a povestit pe rețelele de socializare că s-a simțit extraordinar și că a avut parte de momente liniștitoare.

”Per total a fost foarte frumos și ne-am simțit foarte bine, ce am pățit eu astăzi nu are legătură decât cu faptul că am călcat peste ce nu trebuia, erau arici de mare, corali sau o piatră. A fost o vacanță frumoasă și vreme superbă”, a spus Oana Roman.

Ei bine, și dacă Oana Roman regretă că sejurul de o săptămână a trecut atât de repede, nu același lucru îl putem spune și de Vica Blochina, care a decis să se întoarcă mai repede acasă. Deși trebuia să stea 14 zile în Egipt, blondina a decis să revină mai repede la București, pentru că, spune ea, s-a plictisit în vacanță.

sursa