O abordare simplă și naturală, realizată în confortul casei tale. După doar 3 zile, vei observa rezultate vizibile: pielea ta va străluci fără riduri sau pete de vârstă.

Super efect rapid și ușor!

Toate femeile își doresc o piele frumoasă și sănătoasă. Din păcate, stilul de viață modern afectează negativ starea pielii:

  • Stres frecvent
  • Insomnie
  • Utilizarea substanțelor chimice
  • Expunere constantă la soare și vânt
  • Și mulți alți factori care afectează negativ sănătatea pielii noastre.

Vestea bună este că, cu produse simple, naturale, putem îmbunătăți în mod semnificativ starea pielii noastre și putem reduce impactul efectelor negative ale mediului.

Vă aducem 2 dintre cele mai eficiente rețete. Rezultatele te vor surprinde!

Ingredientul principal al acestor remedii super eficiente sunt cartofii!

Ingrediente:
  • 1 linguriță suc de lămâie proaspăt stors
  • 2 linguri cartofi cruzi rasi
  • 1/2 linguriță smântână sau iaurt sau ulei vegetal (la alegere).

Se amestecă ingredientele până se omogenizează. Aplicați pe față, gât, decolteu curățați și masați cu degetele printr-o mișcare circulară.

Apoi lăsați masca să acționeze 20 de minute.

După ce a trecut timpul, clătiți cu apă caldă.

Din cauza lămâii, aplicați întotdeauna această mască seara și nu vă expuneți la soare pentru a doua zi.

O altă rețetă .

Ingrediente:
  • 1 lingură de cartofi proaspeți, răzuiți
  • 1 albus de ou de pui

Bateți albușul până când se formează o spumă groasă și adăugați cartofii rasi. Amesteca bine. Apoi aplicați masca pe pielea curată a feței, gâtului, decolteului și mâinilor, lăsați-o să acționeze timp de 15 minute.

Apoi vă spălați cu apă caldă.

Ori de câte ori utilizați un produs nou pentru dvs., ar trebui să vi se facă un test de alergie.

Acest lucru se aplică tuturor rețetelor. Aplicați o cantitate mică în interiorul cotului. Așteptați 20 de minute. Dacă nu există nicio reacție alergică, puteți utiliza acest remediu.

Aplicați aceste măști (una din două) timp de trei zile. Și apoi o dată pe săptămână timp de o lună. scrie dezicuzi.ro

 

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri