O rețetă iubită de mulți pasionați ai gustărilor delicioase: prăjitura cu mere, absolut delicioasă!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Această rețetă de prăjitură cu mere este o adevărată delicatesă, preparată cu generozitate de mere, care conferă desertului un miros îmbietor și un gust irezistibil. Această delicioasă prăjitură este adorată de mulți și este pregătită cu drag de gospodine. Vă încurajăm să experimentați această rețetă și să încântați pe cei dragi cu această minunată prăjitură!

Ingrediente:

  • 1 cană de zahăr
  • 5 ouă
  • 1 cană de făină
  • 4-7 mere, în funcție de mărimea lor
  • ⅓ linguriță de bicarbonat de sodiu stins cu oțet sau suc de lămâie
  • 1 lingură de ulei

Mod de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul. Separați albușurile de gălbenușuri. Bateți albușurile până când obțineți o spumă stabilă, adăugând treptat zahărul.
  2. Continuați să bateți albușurile, adăugând pe rând gălbenușurile, apoi bicarbonatul stins și făina. Trebuie să obțineți un aluat cu consistența smântânii.
  3. Ungeți tava sau forma de copt cu puțin ulei, turnați jumătate din cantitatea de aluat, distribuiți merele tăiate felii uniform și turnați restul de aluat deasupra.
  4. Introduceți tava în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 3 minute la temperatura maximă, apoi reduceți temperatura la mediu și coaceți timp de 20-25 de minute. Serviți prăjitura presărată cu zahăr pudră.

Să aveți parte de poftă bună! scrie dezicuzi.ro

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri