O rețetă miraculoasă pentru tratarea celei mai grave tuse și curățarea plămânilor într-o singură noapte: ceapă cu miere și curcuma. Această rețetă este benefică și pentru fumători pe termen lung. Iată cum se prepară!

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Acest sirop nu doar tratează problemele acute, ci conform portalului lunginstitute, s-a dovedit că acest miracol discret poate curăța plămânii fumătorilor pe termen lung într-o săptămână. În cazul unei tuse acute, vei simți ușurare în doar 1 zi. Te întrebi, care este miracolul? Este vorba despre combinarea unor ingrediente pe care poate nu le-ai folosit niciodată împreună, dar care împreună sunt cele mai vindecătoare.

În ce cazuri ajută siropul?

 • Vindecă tusea – aduce rapid ușurare
 • Curăță plămânii și bronhiile
 • Ajută la curățarea plămânilor chiar și în timpul fumatului pe termen lung
 • Efect antiinflamator, antibacterian și antiviral
 • Întărește imunitatea generală și apărarea

Care este compoziția acestui sirop?

Curcuma este un condiment excelent care conține multe substanțe importante, cum ar fi minerale, vitamine și acizi grași omega-3. Are efecte anticanceroase, antibacteriene și antivirale extrem de puternice.

Ceapa, alături de usturoi, au și ele efecte anticanceroase.

Poate că îți amintești de ceaiul de ceapă din copilărie sau siropul pe care ți l-a dat mama ta când ai avut o tuse puternică.

Ceapa poate sprijini formarea de mucus și poate elimina impuritățile din plămâni, astfel încât se potrivește perfect în siropul nostru.

Ghimbirul are efecte similare cu ceapa. La fel ca mierea, care poate susține și regenerarea celulelor deteriorate în plămâni și reduce inflamația.

Ingrediente:

 • 1 lingură turmeric
 • 200 g de ceapă
 • 2-3 cm de butași de rădăcină de ghimbir
 • 200 g de miere
 • 0,5 litri de apă

Procedură și utilizare:

 1. Lăsați apa să fiarbă și adăugați ceapa tăiată felii, ghimbirul ras și curcuma.
 2. Gatiti la foc mic aproximativ 10-15 minute.
 3. Apoi scurgeți lichidul și lăsați-l să se răcească.
 4. Numai când este ușor călduț, amestecăm mierea și pregătim siropul.
 5. Îl depozităm în frigider.
 6. Luați 2 linguri de sirop dimineața pe stomacul gol și 2 linguri seara înainte de culcare.
 7. Este bine dacă beți siropul cel puțin o săptămână, ideal chiar și mai mult, în funcție de starea plămânilor.
 8. La tuse, puteți adăuga siropul la ceai și puteți crește efectul său de vindecare prin adăugarea de lămâie. scrie dezicuzi.ro

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).