O rețetă potrivită pentru cei aflați la început – Nu am savurat niciodată ceva atât de delicios – Brioșe cu ciocolată și fulgi.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Ingrediente:

 • 3 ouă
 • 250 g făină
 • 200 g zahăr
 • 200 g iaurt
 • 100 g unt
 • Esență de vanilie
 • 10 g praf de copt
 • 50 g fulgi de ciocolată amară

Mod de preparare:

 1. Într-un bol, mixați untul moale (lăsat la temperatura camerei) cu un praf de sare și zahărul până când devine cremos și nu mai simțiți granule de zahăr.
 2. Adăugați pe rând ouăle, mixând bine după fiecare adăugare.
 3. Adăugați iaurtul și esența de vanilie, apoi făina amestecată cu praful de copt.
 4. Mixați bine până când compoziția devine omogenă.
 5. La final, incorporați fulgii de ciocolată.
 6. Turnați compoziția obținută în formele de brioșe.
 7. Dați la cuptor la foc mediu (150 de grade Celsius în cuptor electric cu ventilație) pentru aproximativ 30 de minute. Verificați coacerea cu ajutorul scobitorii.
 8. Scoateți brioșele din cuptor și lăsați-le să se răcească pe un grătar.

Bucurați-vă de aceste delicioase brioșe cu fulgi de ciocolată!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri