BUSTEANUL CU OUA SI CANE

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Ingrediente:

 • 650 grame carne de porc tocată
 • 6 ouă
 • 35 grame pătrunjel proaspăt
 • 15 grame usturoi
 • 50 grame mozzarella
 • sare și piper, după gust
 • aluat foietaj

Mod de preparare:

 1. Începeți prin fierberea ouălor. În timp ce ouăle fierb, pregătiți carnea tocată. Într-un bol, amestecați carnea tocată cu un ou crud, sare și piper. Dacă doriți, puteți adăuga usturoiul și pătrunjelul tocat mărunt pentru un gust aromat. Asigurați-vă că ingredientele sunt bine amestecate.
 2. Tăiați mozzarella în felii subțiri, astfel încât să aveți 9 bucăți. Pe o tavă de copt, așezați o foaie de aluat foietaj și distribuiți jumătate din compoziția de carne peste ea.
 3. Întindeți uniform compoziția de carne peste foaia de aluat, apoi așezați 5 felii de mozzarella și 4 ouă fierte. Deasupra ouălor, puneți restul de mozzarella. Cu cantitatea rămasă de carne, acoperiți cu grijă umplutura de ouă.
 4. Pe partea de aluat care a rămas lângă carne, faceți niște tăieturi în diagonală, apoi lipiți marginile pentru a acoperi complet carnea. Ungeți suprafața ruladei cu un ou bătut pentru a obține o crustă frumoasă la copt.
 5. Încălziți cuptorul la 180 de grade Celsius și puneți tava cu rulada pentru aproximativ 30 de minute sau până când aluatul devine aurii și crocant.
 6. După ce ați scos rulada din cuptor, lăsați-o să se răcească puțin înainte de a o tăia în felii. Serviți cu poftă alături de cei dragi!

Această Ruladă cu carne și ouă fierte va fi cu siguranță vedeta mesei de Paști!

Poftă bună! scrie dezicuzi.ro


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).