Oana Radu a petrecut Revelionul alături de noul ei iubit

Oana Radu a petrecut Revelionul alături de noul ei iubit. Deși a infirmat în repetate rânduri zvonurile conform cărora ea ar fi din nou într-o relație, adevărul a ieșit la iveală. Cei doi s-au afișat împreună, ținându-se de mână, în ipostaze tandre. Vacanța de sărbători a fost pentru ei un prilej de a se retrage din agitația Capitalei.

Oana Radu a petrecut Revelionul alături de noul ei iubit

Multă lume a bănuit că artista iubește din nou, la doar câteva luni de la moartea logodnicului ei. Cu toate acestea, ea a încercat să nege acest lucru. Cei doi s-au afișat împreună pe străzile din Sibiu și Alba Iulia, unde au petrecut câteva zile liniștite. Totul a fost postat de Oana pe contul ei de Instagram, semn că recunoaște în sfârșit relația.

Oana Radu si iubitul ei . sursa foto: instagram
Oana Radu si iubitul ei . sursa foto: instagram

Deși multă lume susține că cei doi ar fi împreună, Oana a negat în repetate rânduri, mai ales după ce a fost aspru criticată de fani.  „Au fost nişte poze pe care le-am postat pur şi simplu. Nu fac nimic din ceea ce el nu şi-ar dori pentru mine”, spunea Oana Radu acum câteva luni, la Xtra Night Show. „Sunt un om liber, când voi avea un anunţ de făcut, îl voi face. Pe Cătălin îl ştiu de mulţi ani şi suntem prieteni buni. Eu am avut parte de susţinerea multor oameni, dar unii oameni mi-au spus că uite cât de mult l-ai iubit, pentru că deja ai un nou iubit.”, a declarat ea recent.

În ultimele luni artista a trecut și printr-o schimbare fizică drastică și a povestit fanilor cum a reușit să slăbească enorm și să arate din nou senzațional. Bărbatul care a ajutat-o mult în această schimbare este cel care i-a furat și inima.

sursa