Obține o mască de păr sănătoasă folosind ulei de măsline, gălbenuș de ou și miere!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

„Această mască de păr folosește ingrediente naturale pentru a restabili strălucirea și frumusețea părului. Rețeta este veche și încă funcționează perfect în ziua de astăzi. Am descoperit-o când am avut probleme cu căderea părului după naștere și am observat că părul meu a devenit subțire. Sunt foarte mulțumită de rezultatele obținute.

Pentru a pregăti masca, vei avea nevoie de ulei de măsline. Dacă nu ai, poți folosi orice alt ulei presat la rece. Rezultatele nu vor întârzia să apară, deoarece în doar 30 de zile, părul tău va fi mai gros, mai strălucitor și va crește mai repede.

Mască se prepară din următoarele ingrediente:

  • 2 linguri de muștar pudră
  • 1 gălbenuș de ou
  • 2 linguri de apă fierbinte
  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri de zahăr

Pentru a prepara masca, trebuie să amesteci bine toate ingredientele. Apoi, aplică masca pe rădăcini și treptat pe lungimea părului. Nu trebuie să acoperi toată lungimea părului. Înfășoară-ți capul cu folie alimentară și apoi cu un prosop. Lasă masca să acționeze timp de 15 minute și apoi clătește cu apă caldă. scrie batranete.com

Aplică această mască vindecătoare pentru păr o dată la 7 zile și în doar 30 de zile, vei observa o îmbunătățire semnificativă a sănătății și aspectului părului tău.”

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri