Obțineți o slănină excelentă, cu o textură moale și o aromă picantă, extrem de delicioasă.

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Obțineți o slănină de porc delicioasă și aromată, cu o textură moale și un gust intens. Deși slănina este adesea asociată cu un conținut ridicat de colesterol, medicii nutriționiști susțin că aceasta conține, de fapt, colesterol bun, benefic pentru organism. Consumată în cantități moderate, slănina poate fi la fel de sănătoasă ca uleiul de măsline și somonul.

Ingrediente:

 • 1 litru de apă
 • 7 căței de usturoi
 • 5 boabe de ienibahar
 • 200 g de sare
 • 1 kg de slănină de porc
 • piper negru măcinat
 • 2 frunze de dafin
 • coji de ceapă

Mod de preparare:

 1. Turnați apa într-o cratiță adâncă și adăugați sarea, boabele de ienibahar, frunzele de dafin și cojile de ceapă. Fierbeți amestecul.
 2. Tăiați slănina de porc în felii și puneți-o în cratița cu apă și condimente. Fierbeți timp de 30 de minute.
 3. Luați cratița de pe foc și lăsați slănina în această marinadă timp de 8 ore, astfel încât să se impregneze cu aromele.
 4. Tăiați usturoiul în felii subțiri și amestecați-l cu piperul negru măcinat.
 5. Rostogoliți fiecare felie de slănină în acest amestec de usturoi și piper, asigurându-vă că fiecare bucată este bine acoperită.
 6. Înfășurați fiecare bucată de slănină în folie de aluminiu și puneți-le în congelator pentru a se întări.

Prin urmare, savurați această delicioasă slănină de porc în cantități moderate și bucurați-vă de aromele autentice pe care le oferă.


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).