OTETUL de MERE adăugat în APA poate fi un remediu eficient pentru slăbit, cu efecte resimțite încă de la prima înghițitură.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Cu oțetul de mere organic se pot realiza tratamente eficiente și simple pentru reglarea ponderală. Acesta este bogat în minerale precum potasiu, magneziu, calciu, fosfor, sulf, siliciu și fier.

Cura cu oțet de mere este recomandată mai ales pentru cei care au deficit de potasiu în organism, situație care apare frecvent în cazul regimurilor de slăbit hiperproteice, bazate în principal pe carne.

Cura cu oțet de mere presupune următoarele:

  • Dimineața, pe stomacul gol, se bea un pahar de apă plată (de izvor este recomandat) în care s-au dizolvat două lingurițe de oțet de mere organic.
  • După fiecare masă, se bea jumătate de pahar de apă în care s-a adăugat o linguriță de oțet de mere și două lingurițe de miere.

Cura se urmează timp de o săptămână, după care se face o pauză de 7 zile.

Este important să renunțăm la făina albă, produsele de patiserie, zahăr și la alimentele grase pentru a obține o slăbire eficientă și rapidă.

Oțetul de mere acționează încă de la nivelul cavității bucale prin vitaminele B6 și C, magneziu și fier, care distrug grăsimile și opresc depunerea lor.

De asemenea, oțetul de mere conține acid acetic și biosubstanțe care absorb grăsimea depusă în celule și o transportă mai departe spre ardere. Acesta are acțiune lipolitică, favorizând descompunerea albuminei din stomac în aminoacizi, esențiali pentru producerea unui hormon special cu acțiune lipolitică. scrie topremediinaturiste.ro

Oțetul de mere stimulează salivația, secreția de sucuri gastrice și mărește peristaltismul tubului digestiv, conținând de asemenea pectine care luptă împotriva bacteriilor și inflamațiilor intestinale ce duc la depunerea grăsimilor. În plus, oțetul de mere taie senzația de foame prin combinația sa de substanțe active.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri