Pandișpanul moale, cu o savoare intensă de ciocolată – O rețetă ușor de urmat pentru un delicios pandișpan cu ciocolată.

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Rețetă pentru Pandișpan cu Ciocolată:

Ingrediente:

 • 4 ouă
 • 100 grame făină
 • 50 grame pudră de cacao
 • 200 grame zahăr
 • 1/2 linguriță praf de copt
 • Unt pentru ungerea formei de copt

Mod de preparare:

 1. Începeți prin a separa cu grijă albușurile de gălbenușuri.
 2. Acoperiți albușurile cu folie alimentară și puneți-le la frigider pentru a se răci bine.
 3. Între timp, în gălbenușuri adăugați 100 de grame de zahăr și, folosind un mixer, bateți compoziția până obțineți o consistență cremoasă.
 4. Preîncălziți cuptorul la 170 de grade Celsius și ungeți forma de copt cu unt.
 5. Scoateți albușurile din frigider și mixați-le bine cu un mixer, începând cu viteză mică și crescând treptat până la viteza maximă a mixerului. Adăugați apoi zahărul rămas și omogenizați bine compoziția.
 6. Compoziția rezultată ar trebui să fie suficient de densă și să nu curgă din vas.
 7. Cerneți făina și praful de copt într-un bol, apoi adăugați pudra de cacao și amestecați bine.
 8. Incorporați treptat compoziția cu gălbenușuri și zahăr în compoziția cu albușuri, amestecând ușor cu o spatulă, efectuând mișcări de jos în sus pentru a menține aluatul cât mai aerat și pufos.
 9. Turnați aluatul în forma pregătită și coaceți-l în cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius până când capătă o frumoasă culoare maronie-aurie, timp de aproximativ 30-40 de minute.
 10. Evitați să deschideți ușa cuptorului în primele 25-30 de minute de coacere pentru a păstra pufosenia pandișpanului.
 11. Verificați dacă este gata, introducând o scobitoare în centrul pandișpanului. Dacă scobitoarea iese curată, este pregătit.
 12. Lăsați pandișpanul să se răcească în forma de copt.
 13. După răcire, tăiați-l în porții generoase și savurați-l cu plăcere! Poftă bună! scrie d-r-n.ro

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).