Papanașii făcuți în doar 10 minute – cea mai delicioasă rețetă!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Delicioși și preferați de multă lume la restaurant, papanașii pot fi pregătiți chiar și acasă fără prea mare efort. Iată cea mai ușoară și delicioasă rețetă:

Ingrediente:

 • 300 g brânză de vaci
 • 2 ouă
 • 1 vârf de cuțit bicarbonat stins cu zeamă de lămâie
 • 15 linguri făină
 • 200 g zahăr
 • Esență de vanilie
 • 100 g smântână
 • Sare
 • Ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

 1. Într-un castron, amestecă toate ingredientele, cu excepția gemului și smântânii, până obții o compoziție omogenă care nu se mai lipește de mâini.
 2. Din aluat, formează patru bile mari și patru mai mici, care vor servi drept căpăcele. În bilele mari, fă o gaură în mijloc.
 3. Prăjește bilele în ulei încins. Vei ști că sunt gata atunci când se ridică la suprafață. Scoate-le pe o hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei.
 4. Pune bilele mici în scobitura făcută în bilele mari și toarnă gem și smântână pentru a le servi.

Acum poți savura delicioșii papanași pregătiți cu drag la tine acasă! scrie dorcudor.ro

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri