Pârjoalele din ceapă reprezintă o gustare de post super delicioasă, iar prepararea lor este extrem de rapidă.

Vă prezentăm o rețetă de pârjoale super delicioase și mai puțin obișnuite. Deși ingredientul de bază este ceapa, aceste pârjoale cu siguranță vor avea succes.

Este un fel de mâncare potrivit pentru perioada de post. Vor fi îndrăgite chiar și de oamenii cărora nu le place ceapa – după prăjire și înăbușire, acestea devin absolut irezistibile.

Preparate practic din nimic, vor deveni unul din felurile preferate ale familiei. Într-un timp record, obțineți pârjoale puhave, moi și rumene, care își țin foarte bine forma. Pot fi servite cu orice garnitură preferată în calitate de fel principal, sau doar ca o gustare.

Ingrediente: – 2 cepe mari – 1 cartof mare – 3 linguri de griș – Sare – Ulei vegetal – 1 litru suc de roșii

Mod de preparare:

  1. Tocați cât mai mărunt ceapa. La dorință, puteți folosi robotul de bucătărie pentru a economisi timp și efort.
  2. Dați cartoful prin răzătoarea mică. Amestecați-l cu ceapa și adăugați sare. Pentru un gust mai intens, puteți înlocui sarea cu o lingură de sos de soia.
  3. Adăugați grișul și amestecați bine. Lăsați amestecul la temperatura camerei timp de 10-15 minute pentru a se umfla.
  4. Când amestecul devine omogen, formați pârjoale de mărime medie, folosindu-vă de mâini ude. Prăjiți-le într-o tigaie cu ulei încins, pe ambele părți.
  5. Puneți pârjoalele într-o cratiță cu pereții groși și turnați peste ele suc de roșii. Fierbeți la foc mic timp de 30 de minute. Nu este nevoie să amestecați sau să întoarceți pârjoalele. scrie dezicuzi.ro

Poftă bună la savurarea acestor pârjoale delicioase și aromate!

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri