Pasta aromatică de mărar, îmbogățită cu usturoi și ulei de măsline: versatilă pentru toate tipurile de preparate culinare!

Astăzi, vă aducem o rețetă deosebită pentru o pastă de mărar excepțională. Această condimentare va adăuga o aromă specială și unică preparatelor dvs. Pasta delicioasă este un acompaniament ideal pentru o varietate de mâncăruri, de la carne și pește, până la cartofi, pelmeni, salate și multe altele. Aceasta este o rețetă simplă și rapidă, care cu siguranță va cuceri toate gusturile.

Ingrediente: – 1 legătură generoasă de mărar proaspăt

– 1-2 căței de usturoi

– 1/2 linguriță de coajă rasă de lămâie

– Sucul de la 1 lămâie

– 100 ml de ulei de măsline

– Sare, după gust

Mod de preparare:

  1. Spălați cu grijă mărarul și lăsați-l să se usuce. Tocați mărarul fin cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit și transferați-l într-un bol.
  2. Zdrobiți cățeii de usturoi direct în bolul cu mărar, adăugați coaja și sucul de lămâie, uleiul de măsline și sarea după gust. Amestecați bine ingredientele. Dacă doriți o textură mai fină, puteți folosi un blender pentru a obține o pastă omogenă.
  3. Pregătiți niște borcane mici, de aproximativ 100 g, și asigurați-vă că sunt bine uscate. Umpleți borcanele cu această pastă apetisantă și aromată. Păstrați pasta în frigider pentru a o menține proaspătă și delicioasă.

Poftă bună!

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri