Pastele cu pui în sos de roșii reprezintă o cină rapidă, ușoară și gustoasă.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Iată cum prepari Pastele cu pui în sos de roșii, o cină rapidă, ușoară și gustoasă.

Ingrediente:

 • 1 ceapă
 • 1 morcov
 • 2 bucăți de piept de pui
 • 4 linguri de sos de roșii
 • Sare și piper, după gust
 • Boia dulce, după gust
 • Ierburi uscate, după gust
 • 300 g paste
 • 500 ml apă
 • Ulei, după cum este necesar

Mod de preparare:

 1. Curățați ceapa, tăiați-o în două și feliați-o în semicercuri. Curățați morcovul și radeți-l pe o răzătoare cu ochiuri mai mari. Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie adâncă.
 2. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa feliată și morcovii rasi și căliți-le împreună câteva minute. Spălați și uscați pieptul de pui, apoi tăiați-l în cuburi mai mici. Adăugați puiul în tigaie și prăjiți-l până se rumenește.
 3. Adăugați patru linguri de sos de roșii sau două linguri de pastă de roșii în tigaie și amestecați.
 4. Lăsați să fiarbă pentru un timp și adăugați sare, piper negru măcinat, boia și ierburi uscate. Acoperiți tigaia cu un capac, reduceți flacăra la minimum și gătiți timp de aproximativ 7 minute.
 5. Adăugați 300 de grame de paste în tigaie și turnați o jumătate de litru de apă.
 6. Închideți capacul, ridicați flacăra la un nivel mediu și aduceți la fierbere pentru aproximativ 10 minute, până când pastele absorb toată apa.
 7. Amestecați din nou și serviți imediat.
 8. Dacă doriți, puteți presăra parmezan ras sau alt tip de brânză pe care o preferați deasupra pastelor.

Poftă bună! scrie valentinavnb.ro

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri