Buruiana utilă care scade ZAHARUL și COLESTEROLUL !

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Patlagina este o plantă sănătoasă, cu frunze comestibile și oarecum asemănătoare cu spanacul, dar puțin amare. Aceasta este adesea folosită pentru a trata mușcăturile de insecte și șarpe, precum și pentru a trata erupțiile cutanate și tăieturile. Frunzele sale au proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii puternice, ceea ce le face utile pentru a vindeca rănile și pentru a calma mâncărimea sau durerea asociată cu problemele pielii.

Patlagina este, de asemenea, bogată în vitamine și minerale, în special fier, ceea ce o face utilă în salate. Frunzele acestei plante pot fi folosite ca repelent pentru țânțari și sunt utile și pentru intepăturile de albine, eruptiile cutanate, tăieturi și acnee.

Ceaiul de patlagină poate ajuta la reglarea zahărului din sânge și la reglarea nivelului de colesterol, ceea ce este util în special pentru diabetici. De asemenea, poate ajuta la problemele cu rinichii, la sindromul colonului iritabil ușor și la ameliorarea diareei, constipației și infecțiilor vezicii urinare.

Este important să vă amintiți că, în cazul unor probleme grave de sănătate sau dureri severe, este recomandat să consultați un medic. În plus, această plantă poate fi găsită în orice curte și poate fi utilizată și de copii, deoarece nu are efecte secundare.


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).