Pe Cine A Iubit Constantin Stan Înaintea Andreei Berecleanu? O Vedem Mereu La TV, Dar Nu Știa Nimeni Că Au Avut O Relație

Prezentatoarea știrilor Antenei 1, Andreea Berecleanu, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu medicul estetician Constantin Stan.

Cuplul s-a căsătorit civil în luna octombrie a anului 2016, cununia religioasă având loc o lună mai târziu, în noiembrie 2016.

Înaintea începerii acestei relații, știrista a fost căsătorită timp de 15 ani cu prezentatorul TV Andrei Zaharescu.

Fostul cuplu are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Eva (18 ani) și Petru (14 ani). Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat în primăvara anului 2013.

Anterior relației cu știrista, Constantin Stan a format, timp de 13 ani, un cuplu cu celebra nutriționistă Mihaela Bilic.

De ce s-au despărțit Constantin Stan și Mihaela Bilic?
În anul 2014, într-un interviu oferit publicației Ciao!, aceasta mărturisea care au fost motivele despărțirii sale de medicul estetician.

Nutriționista a explicat și că, deși nu mai formează un cuplu, cei doi au păstrat o relație de prietenie.

„Cred că fiecare dintre noi a evoluat. El, dacă vrei, a ajuns la apogeul, la maximul carierei lui.

Eu l-am sprijinit foarte mult și apoi am tras concluzia că am ajuns într-un impas în relație, poate criza femeii de 40 de ani, și aveam o ușoară senzație de neîmplinire.

Am considerat că am nevoie de mult mai mult timp și de lucruri care să nu mă distragă în exterior, astfel încât să găsesc răspunsul la întrebările mele personale.

De la carieră și până la ce anume mă face pe mine fericită”, a povestit Mihaela Bilic pentru Ciao!, potrivit Click!.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan și-au început relația după ce Mihaela și medicul deja nu mai formau un cuplu.

„Căutările mele au început când am împlinit 40 de ani, în 2010, și noi am rămas în continuare, dacă vreți, prieteni, o vreme.

El a încercat să mă ajute, dar, din păcate, în aceste căutări personale nu ai cum să fii ajutat de altcineva.

Eu din 2010 am început căutările, am început să caut și să văd ce anume mi-ar aduce satisfacția personală.

Lucrurile astea cu noua lui relație s-au întâmplat cu mult după. Cel puțin eu am aflat din presă, din media”, a adăugat Mihaela Bilic.

„Am fost nutriționiști Andreei Berecleanu, dar asta a fost în 2008. Ne cunoaștem foarte bine”, a mai spus medicul.

Întrebată, la acea vreme, dacă s-ar duce la nunta fostului partener, Mihaela Bilic a spus că nu-i plac aceste ceremonii și că ea personal nu crede în instituția căsătoriei.

sursa