Pentru a pregăti o delicioasă ruladă cu nuci, vei avea nevoie de următoarele ingrediente: 2 pahare de făină, 100 grame de unt, 1 ou, 4 linguri de smântână și jumătate de pahar de zahăr.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Pentru aluat, vei avea nevoie de 2 pahare de făină, 100 grame de unt, 1 ou, un sfert de linguriță de bicarbonat de sodiu, 4 linguri de smântână, jumătate de pahar de zahăr și un sfert de linguriță de sare.

Umplutura constă dintr-un pahar de nuci, două linguri de miere, jumătate de pahar de zahăr și un praf de scorțișoară.

Mod de preparare:

  1. Într-un bol, amestecă toate ingredientele pentru aluat până obții o compoziție omogenă. Intinde o foaie cu ună mașină de gătit, asigurându-te că o parte este mai groasă decât cealaltă.
  2. Pe partea mai subțire a foii, unge cu miere și presară zahăr și nuci mărunțite.
  3. Marginea mai groasă se unge cu ou, apoi rulează aluatul sub forma de ruladă, pornind de la partea subțire către cea groasă.
  4. Așează rulada într-o tavă unsă cu unt. Pe deasupra, unge-o cu ou și înțeapă-o din loc în loc cu o scobitoare pentru a preveni crăparea.
  5. Coace rulada la cuptor până este gata și frumos rumenită.
DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri