Pentru a prepara rapid această prăjitură cremoasă și delicioasă, veți avea nevoie doar de iaurt, ouă și amidon de porumb. Vă veți îndrăgosti de gustul său! Această rețetă nu necesită zahăr sau făină.

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Aveți nevoie doar de iaurt, ouă și amidon de porumb pentru a prepara rapid această prăjitură cremoasă și delicioasă, pe care o veți adora. Această rețetă este dietetică și potrivită pentru cei care doresc să păstreze silueta, deoarece conține puține calorii și nu necesită zahăr sau făină.

Ingrediente:

  • 400 grame de iaurt (puteți alege iaurt gras sau cu conținut scăzut de grăsime)
  • 4 ouă
  • 40 g amidon de porumb
  • Zahăr pudră pentru decor (opțional)

Mod de preparare:

  1. Bateți cele 4 ouă și adăugați peste ele iaurtul. Omogenizați bine compoziția cu un tel sau o spatulă.
  2. Adăugați amidonul de porumb puțin câte puțin în amestec, amestecând bine după fiecare adăugare până când obțineți o compoziție omogenă.
  3. Tapetați o tavă cu hârtie de copt și turnați compoziția în ea.
  4. Dați tava la cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius și coaceți prăjitura timp de aproximativ 30 de minute.
  5. După ce s-a răcit, scoateți prăjitura din tavă, porționați-o și serviți-o cu zahăr pudră pe deasupra, înghețată sau gem, după preferințe. scrie wawlist.com

Vă dorim poftă bună! Sperăm că vă veți bucura de această rețetă simplă și gustoasă. Cu câteva ingrediente simple, veți obține un desert delicios și dietetic, pe care îl puteți savura ori de câte ori simțiți nevoia de ceva dulce. Dacă doriți un plus de savoare dulce, puteți adăuga în compoziție un pliculeț de zahăr vanilat. Merită să încercați această rețetă, deoarece prăjitura este spornoasă, pufoasă și delicioasă, iar ingredientele folosite sunt accesibile.


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).