Pilda celor 4 lumânări – O pildă care îți va fi de mare ajutor toată viața

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Patru lumânări ardeau încetișor, și dacă ascultai cu atenție puteai chiar să le auzi vorbind :

Prima a spus :

Eu sunt ” LINIȘTEA „.
În ziua de astăzi oamenii au uitat că pot face parte din viața lor…Flacăra s-a micșorat din ce în ce mai mult și s-a stins .

Apoi a vorbit cea de a doua :

Eu sunt ” CREDINȚA „.
Oamenii spun că pot să trăiască foarte bine și fără mine, nu cred că mai are vreun rost să ard. Când a terminat de vorbit, și aceasta s-a stins.

A vorbit cea de a treia :

Eu sunt „IUBIREA „, a spus cea de a treia. Nu mai am putere să ard, oamenii mă dau la o parte ca pe un lucru fără valoare, ei uită să -i iubească chiar și pe cei mai apreciați oameni din viața lor…
O adiere blândă care trecea pe lângă ea a stins-o fără să vrea.

Un copil a intrat în încăperea unde mai ardea o singură lumânare, și văzându-le pe cele trei stinse, a început să plângă.

Voi ar trebui să fiți mereu aprinse.

Cea de a patra lumânare i-a șoptit ușor :

Nu-ți fie frică, atât timp cât eu ard, le putem reaprinde pe celelalte.
Eu sunt ” SPERANȚA „!

Cu ajutorul ei, copilul le-a reaprins și pe celelalte.

Flacăra speranței să ardă mereu în sufletul tău…Pentru că tu ai o viață plină de liniște, credință și iubire!
Și mai mult de toate acestea, Mântuitorul Hristos să te binecuvânteze cu prezența sa.

Deci, nu uita că speranța noastră rămâne Dumnezeu, este învierea Domnului Hristos.
Nu vă pierdeți credința orice s-ar întampla.
Domnul să ne ajute! AMIN

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri