Salvează rețeta pentru o pizza la tigaie gata în mai puțin de 15 minute!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Iată cum să pregătiți o pizza la tigaie delicioasă, gata în mai puțin de 15 minute. Salvați imediat rețeta și urmați pașii de mai jos pentru a obține o pizza savuroasă și rapidă.

Ingrediente:

 • 3 linguri de iaurt sau smântână
 • 9-10 linguri de făină
 • 2-3 ouă
 • sare

Pentru topping (la alegere):

 • sos de roșii
 • mezeluri sau carne gătită de pui/porc
 • parmezan, mozzarella
 • ciuperci, ardei, ceapă, porumb, măsline etc.

Mod de preparare:

 1. Într-un bol, amestecați iaurtul sau smântâna, făina, ouăle și sarea până obțineți un aluat moale și omogen.
 2. Încingeți tigaia la foc mediu și adăugați puțin ulei.
 3. Turnați aluatul în tigaie și nivelati-l cu o lingură.
 4. Adăugați toppingurile preferate deasupra aluatului (sos de roșii, mezeluri sau carne gătită de pui/porc, parmezan, mozzarella, ciuperci, ardei, ceapă, porumb, măsline etc.) scrie oracolul.net
 5. Puneți capacul și lăsați să se coacă la foc mic până când blatul devine rumen la margini și toppingurile sunt bine topite.
 6. Luați tigaia de pe foc și feliați pizza cât este încă fierbinte.

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri