Dorești o rețetă rapidă pentru o cină gustoasă și satioasă? Iată cum poți prepara Pizza Toast:

Atunci când timpul și răbdarea în bucătărie sunt limitate, dar totuși vrei să pregătești rapid o cină pentru întreaga familie, iată cum poți face asta:

Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 200 g de roșii tocate (cutie)
  • 2 linguri de pastă de roșii
  • Sare și piper, după gust
  • Oregano
  • 8 felii de pâine prăjită
  • 100 g de roșii cherry
  • 4 bucăți de cârnați semiafumați
  • 4 felii de șuncă
  • 2 bucăți de ardei
  • 160 g de brânză rasă (cascaval)

Pentru început, pregătește sosul pentru pizza prin amestecarea roșiilor tocate cu pasta de roșii și condimentele. Apoi, prăjește feliile de pâine toast și întinde uniform sosul de pizza pe fiecare felie.

Spală roșiile și taie-le felii. De asemenea, taie cârnații în rondele și șunca în felii. Spală ardeii și taie-i fie în cercuri, fie în fâșii. Așază ingredientele în mod uniform pe fiecare felie de pâine toast și apoi adaugă brânza rasă.

Introdu feliile de toast în cuptorul preîncălzit și setează temperatura la 180 de grade Celsius timp de 5-10 minute.

Dacă nu ai timp să pregătești o cină elaborată, această rețetă rapidă cu pâine toast este cu adevărat la îndemână. Astfel, poți obține rapid o cină pentru întreaga familie, iar copiii adoră această rețetă. Fii creativ în alegerea cărnii, brânzeturilor și legumelor și folosește doar ce se găsește în frigider sau în cămară. Această rețetă nu va deveni niciodată plictisitoare.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri